OPTEX érzékelők disztribúciójával szélesíti a termékkínálatát a DSC Hungária

PR hír

OPTEX érzékelők disztribúciójával szélesíti a termékkínálatát a DSC Hungária
Minden telepítő cég arra törekszik, hogy a legmegbízhatóbb rendszereket telepítse ügyfelei számára. A DSC Hungária segít ebben! A mozgásesemények pontos azonosítása és a téves riasztásokat minimalizálása elengedhetetlen, ha a megbízhatóságról beszélünk.

A DSC Hungária Kft. kínálatában megjelentek a kiemelkedően megbízható OPTEX mozgásérzékelők.
Az eszközök között megtalálhatók a többféle felhasználásra szánt beltéri és kültéri mozgásérzékelők. A kültéri érzékelők között találhatunk különböző kültéri területek, illetve felületek védelmére, az ottani mozgás jelzésére szolgáló érzékelőket. A beltéri érzékelők közül pedig az igényeknek megfelelő termékcsaládokból választhatunk az adott méretű helyiségek, illetve folyosók védelmére is alkalmas termékeket.

Miért az OPTEX?
Az OPTEX 40 év tapasztalattal rendelkezik az érzékelő gyártás területén. A termékek között találhatunk Grade2-es, Grade3-as infravörös mozgásérzékelőket, kombinált mozgásérzékelőket és különböző lézeres érzékelőket.
Ezek kombinálásával rendkívül megbízható – üzleti vagy a lakossági célokra is megfelelő – teljes körű védelem építhető ki.

Kiemelt termékajánlatunk:

RXC-ST
Beltéri mozgásérzékelő, quad jelfeldolgozás, fali/mennyezeti konzollal, 12 m


Termékjellemzők:
 • Optex RXC-ST beltéri mozgásérzékelő
 • Quad jelfeldolgozás
 • Fali/mennyezeti konzollal a dobozban
 • 12 m érzékelési távolság

 • Az OPTEX RXC-ST érzékelőben a sokak által szeretett és bevált OPTEX RX és CX érzékelőcsalád technológiája egyesül.
  Nagyobb teljesítményének
  és a digitális jelérzékelésének köszönhetően magas hőmérsékleten is pontos emberi test felismerést és kisállat elleni védelmet biztosít.
  Kiválóan alkalmas Grade2 lakossági, kereskedelmi vagy ipari alkalmazásokhoz.

  RXC-DT-X5
  Beltéri, kombinált mozgásérzékelő (PIR+MW), 12x12 m


  Termékjellemzők:
 • Érzékelő típusok: mozgásérzékelő
 • Opcionális tartókonzol: FA-3 BRACKET

 • A OPTEX RXC-DT mozgásérzékelő a passzív infravörös és mikrohullámú érzékelő technológia kombinációjával tovább növeli az RX-Core sorozat teljesítményét.
  Az RXC-DT magában foglalja az RXC-ST érzékelő technológiáját a fejlett új mikrohullámú érzékelővel kiegészítve, hogy egy nagyszerű megoldást nyújtson a téves jelzés mentes működésre a kihívásokkal teli környezetben is.

  Milyen más választásunk lehet még?
  Ha nem a legegyszerűbb változatot szeretnénk, illetve egyéb speciális igényeknek is meg kell felelni, akkor rendelkezésre állnak egyéb érzékelők is.
  Amennyiben a helyiségek adottsága, az érzékelő elhelyezési lehetősége szükségessé teszi az érzékelő maga alá látási igényét, akkor célszerű az MX sorozatú érzékelőket választani.
  Ha az alap érzékelők helyett egy tovább fejlesztett változatra van igény, akkor az FMX sorozat a megfelelő választás. Igény lehet az extrém nagy érzékelési terület, ilyenkor a CD-702 sorozat lehet a befutó.
  Nagy biztonságú, Grade3-as rendszerekhez pedig a CDX sorozat kitakarás elleni védelemmel ellátott eszközei közül választhatunk. Természetesen – ha a helyiség mérete és berendezése lehetővé teszi – használhatunk mennyezeti érzékelőket is, a 360 fokos körbe történő érzékeléshez.
  Az érzékelőket sarokba vagy falra szerelhetjük, de rendelkezésre állnak a megfelelő oldalfali, mennyezeti tartók is.
  Kiegészítő eszközként pedig a Vibro rezgés érzékelőt használhatjuk fúrás, falbontás jelzésére.

  Reméljük új eszközeinkkel biztosíthatjuk az Önök és megrendelőik igényeinek megfelelő biztonsági rendszerek kialakítását és hozzájárulunk az Önök és partnereik üzleti sikereihez.

  Várjuk Ügyfeleinket! Szerezze be nálunk az OPTEX termékeket!

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Provision PR-I6320LPRMVF1 IP csőkamera
  Olvasta már?
  Provision PR-I6320LPRMVF1 IP csőkamera