Csökkenő Jablotron árak az LDSZ-nél


Csökkenő Jablotron árak az LDSZ-nél
Az LDSZ Kft. mint a JABLOTRON Alarms a.s. cég termékeinek magyarországi forgalmazója tájékoztatást adott ki, miszerint a HUF/EUR árfolyam kedvező változása miatt a JABLOTRON termékek árait 3%-kal csökkentették.

Ugyanakkor rámutattak arra is, hogy a nemzetközi piacon mutatkozó alapanyag beszerzési nehézségek és ennek áremelést generáló hatása alól sajnos a JABLOTRON termékek sem tudnak mentesülni, ezért néhány termék ára 2021. augusztus 27-től megemelkedik. A gyári áremelés mértéke 8 és 37%, és mindössze 7 terméket érint, viszont a kedvező árfolyam miatt a Ft-ban mért áremelés csupán 5-33 %. Az áremelés a következő termékeket érinti: JA-152A beltéri vezeték nélküli hangjelző, JA-114E vezetékes kezelő, JA-110Z-C adatbusz elosztó, GS-208-CO CO modul, JA-110T rövidzár védelmi leválasztó modul, JA-110A II vezetékes beltéri hangjelző, JA-150A II vezeték nélküli kétirányú beltéri hangjelző.

Az LDSZ arra kéri a JABLOTRON termékek vásárlóit, hogy megrendelésük leadása előtt tekintsék meg a megváltozott árakat az LDSZ Kft. honlapján, vagy további tájékoztatásért vegyék fel a kapcsolatot Matkó Csaba termékmenedzserrel.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet
Olvasta már?
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet