Megújult a Modern Alarm Kft. Optex kínálata


Megújult a Modern Alarm Kft. Optex kínálata
Megújult az Optex lézeres érzékelő kínálata!

Megérkezett a teljesen átépített RLS-3060V, illetve megnövelt érzékelési távolságra hangolva a vadonatúj RLS-50100V lézer érzékelő. A kimagasló, prémium kategóriás érzékelőket gyártó Optex, most is a tőle várható minőségben kopogtat a Biztonságtechnikai piac ajtaján. A gyártó, a jól bevált 3060 érzékelőt átdolgozta, kiegészítve további hasznos szolgáltatásokkal.

Az új érzékelősorozat beépített kamerával rendelkezik, amely segíti az érzékelő által lefedett terület pontos beállítását, valamint rögzítheti a riasztási eseményeket, és elmentheti a naplófájlba. Az események előtti fényképek és videók jól használhatók a riasztást kiváltó esemény felülvizsgálatához.

Az RLS 3060V és RLS50100V LiDAR érzékelő, az ONVIF profil S kompatibilis, REDSCAN Pro sorozat része, amely nagyon pontosan érzékeli a betolakodókat és a mozgó tárgyakat.
Rések nélkül detektál 30 × 60 m illetve 50 × 100 méteres tartományon belül, mindezt úgy, hogy ugyanazt az észlelési felbontást tartja a közelben és a távolban is. Az OPTEX legfejlettebb technológiájával felszerelve, kiváló érzékelési teljesítményt nyújt a változó megvilágítási, a hőmérsékleti, vagy a környezeti változások figyelmen kívül hagyásával.

Az RLS 3060V 30 × 60 m, 190 fokos érzékelést tesz lehetővé. Az észlelési terület legfeljebb 8 független zónára osztható és mindegyikhez testreszabható az objektum cél mérete, érzékenysége. A rugalmas beállításnak köszönhetően, a zónák eltérő módon érzékelhetnek. Például az egyik érzékelési zóna beállítható az emberek észlelésére, míg a másik a járművek észlelésére.

Intelligens és időjárástűrő eszköz
A fedélzeti LiDAR analitika segítségével a REDSCAN Pro elemezheti a mozgó tárgyak méretét, sebességét, távolságát és pontérzékelést biztosít az X – Y koordináták követésével. A LiDAR technológia további előnye, hogy az érzékelési teljesítmény bármikor stabil, anélkül, hogy a fény vagy a hőmérséklet befolyásolná. Mindkét érzékelő környezettűrő, hogy csökkentse a hamis riasztásokat az olyan zord körülmények miatt, mint a köd vagy hó.

Az automatikus területbeállítás funkció lehetővé teszi a REDSCAN Pro számára, hogy folyamatosan szabályozza az érzékelési területet, figyelembe véve a talajon bekövetkező változásokat, például a hó vagy a levelek felhalmozódását. Az érzékelő működési hőmérséklettartománya -20°C – +60°C, azonban a lencsefűtés bekapcsolásával, ez akár -40 fokig is kitolható.

Illeszthetőség és kompatibilitás
Az ONVIF S profilnak megfelelően az érzékelő lehetővé teszi, hogy riasztási kimeneteket küldjön az ONVIF protokollon keresztül, bármely ONVIF -kompatibilis hálózati videorendszerhez vagy IP hálózati eszközhöz. A segédkamera videofolyama az ONVIF RTSP protokollon keresztül, a Video Management Software platformra is eljuttatható. A biztonságos hálózati kommunikáció érdekében, a REDSCAN Pro kompatibilis a HTTPS, SNMPv3, IEEE802.1X protokollokkal.

Egyszerű telepítés és karbantartás
A REDSCAN Proban beépített segédkamera egyszerűsíti a telepítést és a sétatesztet. A kamera nézetén látható lézervonal nagyon hasznos vizuális útmutatást nyújt arról, hogy pontosan hol van az érzékelési terület, ezzel lehetővé téve az érzékelő észlelési szögének beállítását. Beépített konzoljával 5 és 95 fok közötti billentés, és 5 fokot függőleges döntés állítható be. Vízszintes, függőleges és döntött rögzítési lehetőségek érhetők el további konzol nélkül.
A konfigurációs beállítások webböngészőn keresztül történnek, amely lehetővé teszi a könnyű távoli elérést. A beállítások átmásolhatók egyik eszközről a másikra, feltéve, hogy ugyanaz a modell (pl. egyik RLS 3060V -ról egy másik RLS 3060V -ra).

Alkalmazási javaslatok:
 • Épület felületvédelme
 • Határvonal / kerítésvonal védelme
 • Közelítésérzékelés
 • Tető, mennyezet védelme


 • Lényeges tulajdonságok:
 • A LIDAR analitika felismeri a mozgó objektum méretét, sebességét és távolságát
 • 30×60 m és 50 × 100 méteres, vízszintesen és függőlegesen is testreszabható érzékelési terület
 • Beépített kamera, amely segíti a beállítást és a riasztási események vizsgálatát
 • 8 egymástól független, egyénileg konfigurálható zóna (tárgyméret, érzékenység, kimenet)
 • Onvif kompatibilis


 • További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, Optex terméktámogató kollégáinkat keresse:

  Rác Géza: +36 30 791 3334, rac.geza@modernalarm.hu
  Bogya Zsolt: +36 30 894 0630, bogya.zsolt@modernalarm.hu  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Az Ajax több mint egy riasztó
  Olvasta már?
  Az Ajax több mint egy riasztó