Bosch Flexidome multi 7000i kamera


Bosch Flexidome multi 7000i kamera
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch


 • A Bosch új Flexidome multi 7000i kameracsaládja, IR és IR nélküli modelleket is kínál, 12 vagy 20 megapixeles      felbontással a többirányú áttekintés érdekében.
 • Az áttekintő funkciót a beépített mesterséges intelligenciával (AI) kombinálják, hogy támogassák a prediktív      megoldásokat kiterjedt területek ellenőrzésénél.
 • A beépített AI metaadatokat ad a videó jelfolyamhoz, hogy a videoadatokat releváns statisztikákká alakítsa.
 • A képalkotók egymástól függetlenül konfigurálhatók akár 16 videoanalitikai szabállyal.

 • Értékes betekintést nyerhet a rögzített videofelvételekből a beépített AI segítségével
  A kamerák beépített Intelligent Video Analytics (IVA) és Camera Trainer, mind az AI, mind a metaadatok segítségével értelmet és struktúrát adnak a rögzített videofelvételekhez. A gépi tanuláson alapuló Camera Trainer lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára, hogy testre szabják az IVA-t, és észleljék azokat a tárgyakat vagy helyzeteket, amelyek ügyfeleik számára a legfontosabbak. Ezek az elemzések segítenek az üzemeltetőknek reagálni egy lehetséges fenyegetés bekövetkezte előtt. Felismerik azokat a szűk keresztmetszeteket, amelyek veszélyeztetik az emberek vagy az autók köztereken vagy kereszteződésekben történő mozgását. A kiskereskedelmi alkalmazásokban a kamerák segítenek felismerni az ügyfelek által frekventáltan látogatott területeket, így akár termékek elhelyezésével kapcsolatban is hasznos információkat adhatnak.

  Fedjen le több irányt a kényelmes, robusztus megoldással
  Az összes Flexidome multi 7000i kamera egyetlen, robusztus burkolatot kínál, amely négy független, nagyfelbontású, automatikus varifokális (AVF) optikát tartalmaz képérzékelőkkel, amelyek 3 vagy 5 megapixeles felbontást kínálnak a részletes, többirányú áttekintés érdekében. Az objektívek zoom képességének kihasználásával a kamera automatikus személyfelismerést képes biztosítani akár 130 méteres távolságból is. A képérzékelők többszörös expozíciójú, akár 120 dB-es dinamikai tartománya csökkenti az árnyékokat és kiegyensúlyozza az egyenetlen expozíciót, hogy könnyen meg lehessen különböztetni mozgó objektumokat, vagy akár arcokat is. Minden infravörös modell beépített 360 fokos infravörös funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi felvétel készítését teljesen sötét körülmények között is, akár 30 méteres távolságra. A kamerák négy képalkotót kínálnak, egy IP-címmel rendelkeznek, és csak egy Video Management System csatornalicencre van szükségük, és egyetlen kábellel telepíthetők. A négy képalkotó egymástól függetlenül beállítható egy kör alakú pálya mentén, így a képeket minden szögből képesek rögzíteni. Ez maximális kényelmet, kevesebb kábelezést, rövidebb telepítési és beállítási időt, valamint alacsonyabb költségeket eredményez.

  A bizalomra épülő megoldás
  A Flexidome multi 7000i kamerák biztonságosan vannak kialakítva. Szisztematikus megközelítést kínálnak egy beépített Secure Element hardver Trusted Platform Module (TPM) funkciójával, biztonságosan tárolva az összes hitelesítéshez és titkosításhoz szükséges tanúsítványt és kriptográfiai kulcsot. Ez a megközelítés kiterjedt felhasználói kezelést kínál annak biztosítására, hogy csak az engedélyezett felhasználók férjenek hozzá az adatokhoz, támogatja a Public Key Infrastructure beállítását, és szoftveres támogatást biztosít a kamerák konfigurációs változásainak észleléséhez. A Secure Element támogatja az RSA titkosítási kulcsok akár 4096 bit hosszúságát is, biztosítva az adatbiztonságot jóval 2030 után is.

  További információért látogassa meg a Bosch weboldalát

  Kapcsolat a gyártóval

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  A Modern Alarmhoz már megérkezett az Optex FLX-P Professional sorozata
  Olvasta már?
  A Modern Alarmhoz már megérkezett az Optex FLX-P Professional sorozata