Honeywell Beyond Digital Series: Egészségügy

September 14, 18:00h

Honeywell Beyond Digital Series: Egészségügy
A Honeywell Building Technologies a gondolatébresztő rendezvénysorozatának soron következő része az egészségügyre, mint kulcsfontosságú iparágra összpontosít és arra, hogy miként alakították ki épített környezetet a jelen és jövőbeli igényekhez alkalmazkodva.

A Honeywell Beyond for Healthcare megvizsgálja, hogy mit lehet tenni a biztonságosabb és hatékonyabb eredmények elérése érdekében az egészségesebb környezetért. Az ügyfelekkel és a témával foglalkozó szakértőkkel együtt foglalkoznak a működési és létesítmények területeivel, hogy azonosítsák telephelyek erősségeit, kihívásait és a legnagyobb értéket képviselő változásokat, hogy biztosítsák a jövőre alkalmas infrastruktúrát. Ez az online esemény 2021. szeptember 14-én kerül megrendezésre, a fél nap terjedelemben, minden időzónához igazodva.Regisztráljon a "A betegek és az orvosi személyzet biztonsága - Füst- és gázérzékelés az egészségügyi létesítményekben" című beszélgetésre, amelyet a Honeywell romániai értékesítési vezetője, Mihai Brana vezet, Marko Georgijevic-csel (Metronik) és Cristian Soricut-tal, a Román Elektronikus Biztonsági Szövetség tűzszakértőjével. Tudjon meg többet az elérhető innovatív megoldásokról az oxigénszivárgás és egyéb tűzveszélyek megelőzésére, valós esettanulmányok alapján.

Kinek érdekemes részt vennie?
 • Felső szintű vezetők, akik érdeklődnek a technológiai trendek, a munkahelyek és a városok jövője, a lakosok      tapasztalatai és jóléte iránt
 • Szakértők és épületfelügyelettel foglalkozók, akik készek bővíteni tudásukat és tanulni más szakmabeliek      tapasztalataiból

 • Regisztráljon most és foglalja le helyét.
  Tagek: esemény

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  AJAX FIBRA - vezetékes riasztórendszerek telepítői képzés
  Olvasta már?
  AJAX FIBRA - vezetékes riasztórendszerek telepítői képzés