MI alapú forgalomirányítás a Hanwha Techwin kínálatában


MI alapú forgalomirányítás a Hanwha Techwin kínálatában
A Hanwha Techwin bejelentette legújabb, mesterséges intelligencia (MI / AI) alapokon nyugvó, PNV-A9081RLP, PNO-A9081RLP, PNB-A9001LP IP CCTV kameráival kompatibilis (jármű-) forgalomirányítási megoldását.

A Wisenet Road AI-t peremoldali MI képességekre – rendszám-, márka-, modell-, színfelismerés – épülő, erőteljes analitikai és menedzsment képességekkel rendelkező termékként jellemzi a fejlesztő. A Road AI-ban alkalmazott technológia képes megkülönböztetni a „hagyományos” személygépkocsikat, a városi terepjárókat (SUV), kisteherautókat, teherautókat, kamionokat, buszokat és motorkerékpárokat; mely képesség gyors és hatékony objektumkeresési képességeket biztosít úgy valósidőben, mint a rögzített képanyagban. A rendszámfelismerés funkciónak köszönhetően nem csak a rendszámmal, de a származási országgal is kiegészülhetnek a keresési paraméterek. A rendszer számos külső alkalmazás kapcsolódását támogatja, beleértve a forgalomstatisztikai elemzéseket készítő megoldásokat is, melyekben az utolsó 10 000 jármű adatai dolgozhatók fel. A Road AI kompatibilis Genetec, Milestone, illetve a Hanwha Techwin VMS megoldásaival.

Forrás: Hanwha Techwin

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve