ONVIF add-on koncepció


ONVIF add-on koncepció
ONVIF bejelentette új, ún. „kiegészítő” (add-on) koncepcióját, mely a szabványosító szervezet állítása szerint nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot tegyen lehetővé egyes kiegészítő (pl. marketing) funkciók integrálhatósága és együttműködési kereteinek megteremtése terén.

Az „add-on” lehetővé teszi, hogy egy ONVIF-profillal kompatibilis termék a profil keretein kívüli, opcionális képességekkel is kiegészülhessen. Mivel az „add-on” funkciók alkalmazási köre a profilok funkciókészleteihez képest szűkebben fókuszáltak, az add-on specifikációk és teszteszközök fejlesztése és kiadása jelentősen egyszerűbb és gyorsabb lehet, mint az egy komplett profil esetében megszokott. Maga az „add-on” mindössze néhány olyan funkciót tartalmaz, amely egy adott felhasználási igény megvalósítását biztosítja. A benne szereplő funkciók a legkevésbé sem adják ki egy natív profil teljeskörűségét, komplexitását, de az „add-on”-nal megvalósítható szolgáltatások nem találhatóak meg az aktív profilok egyikében sem. Az „add-on”-ok esetében nem csak a kibocsátásuk, de a módosításuk is gyors, garantálva adaptációjukat az érintett technológia eredményehiez.

Forrás: ONVIF
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon