Adria Security Summit 2021

Security, Safety and IoT Iparági Konferencia és Kiállítás

Adria Security Summit 2021
Az Adria Security Summit - Powered by Intersec, az Adria régió vezető éves konferencia- és kiállítási eseményére, 2021. október 13-14-én, Belgrádban személyes részvétellel, hagyományos módon kerül sor.

Adria Security Summit 2021
Powered by Intersec
Security, Safety and IoT Iparági Konferencia és Kiállítás
Holiday Inn Hotel Belgrade és Belexpocentar Multifunkcionál Rendezvényközpont
Belgrád, Szerbia, 2021. október 13–14.

Az eseményre a Holiday Inn Hotel Belgradban és a Belexpocentar Multifunkcionális Csarnokban lesz megrendezve, mivel mindkét létesítmény számos kényelmi szolgáltatást nyújt az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelően, amelyeket maximálisan figyelembe vesznek annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb élményt nyújtsák minden résztvevő számára. Belgrádot választották az Adria Security Summit élő eseményeinek „újraindítási” helyszínéül, mivel ez annak a Szerbiának a fővárosa, ahol az egyik legmagasabb az oltási arány a világon.

A vertikális biztonsági piac gyártóit, forgalmazóit, kereskedőit, telepítőit és rendszerintegrátorait, tanácsadóit és végfelhasználóit egy helyre hívják össze. Az esemény ideális platform arra, hogy naprakész legyen a biztonsági szektor jelenlegi állapotával és részt vegyen az üzleti hálózatépítésben.

Hagyományosan összehozza az értékesítési lánc minden résztvevőjét, akik a videó megfigyelés, a beléptetés, a betörés, a tűzriasztás, a fizikai biztonság, a mechanikai védelem, a számítógépes biztonság, az intelligens megoldások, az IoT, a mobilitás, az automatizálás területén tevékenylednek. Az eseménynek eddig sikerült összegyűjtenie a biztonsági iparág legismertebb szolgáltatóit.

Több mint 100 cég állíthatja ki standjait egy kiállítási területen, számos szponzorálási lehetőséggel. Az esemény konferencia napirendjét előadásokkal és esettanulmányokkal bővítik, amelyek tükrözik a biztonsági és a kapcsolódó iparágakban bekövetkező fontos változásokat. A hivatalos rendezvényen kívül megszervezheti saját vállalati kapcsolódó eseményét a találkozó részeként a rendelkezésre álló helyiségek egyikében és használhatja a találkozót platformként, hogy tájékoztassa ügyfeleit az új termékekről és szolgáltatásokról.

A találkozó szervezője az a&s Adria Magazin, a Messe Frankfurt cég támogatásával. A régió országainak biztonsági szövetségei (Bosznia -Hercegovinából, Szlovéniából, Horvátországból, Szerbiából, Észak -Macedóniából, Montenegróból, Bulgáriából és Romániából) a kezdetektől fogva támogatták a csúcstalálkozót.

Néhány tény a találkozóról:
  • Az Adriai-régió biztonsági iparának vezető éves konferenciája és kiállítása: 100+ kiállító, 1500+ látogató, 7 vezérszónok, 12 esettanulmány, 40+ mellékesemény
  • A találkozón 2019-ben több mint 5000 üzleti interakcióra került sor
  • Az elmúlt 5 évben több mint 300 vállalat vett részt kiállítóként a találkozón
  • A találkozó látogatói több mint 30+ különböző országból érkeznek

    Az Adria Security Summit az Adria régió biztonsági iparának egyedülálló éves konferenciája és kiállítása, amelyet az a&s Adria magazin szervez. Az a&s Adria magazin tagja az a&s csoportnak, amely vezető globális biztonsági kiadói csoport Tajvanon. A csúcstalálkozót 2017 óta az Intersec által működtetett Adria Security Summit néven tartják, mivel hivatalos partnere lett a Messe Frankfurtnak, a világ egyik legnagyobb szakvásár, kongresszus és rendezvényszervezőjének.

    Ez az esemény az ellátási lánc minden résztvevőjét összegyűjti: gyártókat, forgalmazókat, meghatalmazott képviselőket, szerelőket, rendszerintegrátorokat, tanácsadókat és végfelhasználókat az összes vertikális piacról. A csúcstalálkozó társszervezői és partnerei Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Macedónia, Románia, Szlovénia és Szerbia vezető biztonsági szövetségei. Minden évben más országot választanak házigazdának, ezzel megerősítve, hogy valóban regionális esemény.

    További információ: www.adriasecuritysummit.com
  • Tagek: esemény

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
    Olvasta már?
    SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka