A Bosch új X sorozatú kamerákat mutat be


A Bosch új X sorozatú kamerákat mutat be
Az új Flexidome IP starlight 8000i X sorozatú kamerák a beépített mesterséges intelligenciát és a továbbfejlesztett képminőséget kombinálva támogatják a prediktív megoldásokat a kritikus fontosságú alkalmazásokban.

A Bosch bemutatja az új Flexidome IP starlight 8000i X sorozatú kamerákat, amelyek 2 vagy 4 megapixeles felbontást, egyedi optikát, emelt szintű HDR (High Dynamic Range) X és starlight X technológiát kínálnak a jobb képminőség érdekében – gyenge fényviszonyok mellett, gyorsan mozgó objektumokhoz. Az új starlight X technológia jelentősen javítja a képalkotást. Kitűnő a sötét jeleneteknél, és biztosítja a színes képalkotást 0,0061 lux-ig, egyedi optikájának, a Bosch fejlett képfeldolgozó algoritmusainak és a zajcsökkentésnek köszönhetően. A HDR X lehetővé teszi a kamerák számára, hogy optimalizálják a videofelvételt a gyorsan mozgó objektumoknál akár 144 dB dinamikatartományú jelenetekben, így tökéletes expozíciót biztosítanak a kihívást jelentő fényviszonyoktól függetlenül, miközben csökkentik a mozgással kapcsolatos zajosodást és a nappali elmosódottságot. A kamera új 1/1,8”-es érzékelője tovább javítja a képminőséget bármilyen fényviszony mellett. Az X sorozat kivételes képalkotási képességeit kihasználva a kamera beépített mesterséges intelligenciája (AI), amely intelligens videóelemzést (IVA) és gépi tanulást (Camera Trainer) is tartalmaz, releváns adatokat kínál a prediktív megoldásokhoz a kritikus alkalmazásokban.

Kivételes kültéri teljesítmény 24/7
Az új X sorozat kiterjeszti a Flexidome IP starlight 8000i család kültéri kamera-portfólióját azáltal, hogy a felbontás, a fényérzékenység, a dinamikai tartomány, a képalkotási sebesség, az egyedi optika és a beépített AI ideális keverékét kínálja. A kamerák továbbfejlesztett képminőségei megoldják azokat a nehézségeket, amelyek a rendkívül alacsony megvilágításban és a kihívást jelentő fényviszonyokban rejlenek. Robusztus, víz- és porálló kialakításának, IP66 és IP6K9K besorolásának és vandálbiztos IK10+ házának köszönhetően ideális választás lehet ipari szektorban, térfigyelő rendszerekben és szállítmányozásban. A kamerák ellenállnak -50 és +60 ° C (-8 és +140 ° F) közötti hőmérsékletnek. Kiváló minőségű, kétrétegű bevonatuk védelmet nyújt a korrózió ellen is (IEC 60068-2-52 1344h).

A beépített AI támogatja a prediktív megoldásokat
Mint minden Flexidome IP starlight 8000i kamera, az X sorozat is beépített AI-t tartalmaz IVA-val és Camera Trainerrel, amely támogatja a prediktív megoldásokat. A beépített mesterséges intelligencia lehetővé teszi a kameráknak, hogy értelmezzék a látottakat, ezáltal egy metaadatréteget csatolva a videostream-hez, a videoadatokat hasznos információkká alakítják. Ezzel is segítik a felhasználókat az előre nem látható események előrejelzésében és megakadályozásában. A képtartalomelemzés rendkívül ellenálló a téves riasztásokkal szemben, mint pl. a szélsőséges időjárási körülmények (hó, szél, eső, jégeső és a vízfelszíni fényvisszaverődés), valamint a rezgésnek kitett környezeti tényezők hatásai (pl. hidakon, vagy oszlopokon történő installáció). Automatikus tárgyfelismerést biztosít nagy távolságokon, így ideális a repülőterek, parkolók, kritikus infrastruktúrák, kormányzati épületek, határőrség, hajókövetés és forgalomfigyelés héjvédelmére. A starlight X és a HDR X kombinációjával a beépített AI részletgazdagabb adatokat biztosít napközben és még extrém gyenge fényviszonyok mellett is. A gépi tanuláson alapuló Camera Trainer lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára, hogy testre szabják az IVA -t, hogy érzékeljék az ügyfeleik számára legfontosabb tárgyakat vagy helyzeteket.

A távoli eszközkezelés támogatja a fenntartható üzleti gyakorlatokat
Az új kamerák a Bosch távoli eszközkezelését is támogatják, amely olyan segédprogramok kombinációja, mint a Project Assistant és a Configuration Manager, valamint a biztonságos, átlátható és költséghatékony eszközkezelést biztosító szolgáltatások a termék teljes élettartama alatt. A Flexidome IP starlight 8000i termékcsalád innovatív, wireless alapú konfigurációs és üzembe helyezési funkciói lehetővé teszik a telepítők számára, hogy hatékonyabban dolgozzanak a helyszínen. Az üzembe helyezéskor a telepítőknek általában fel és le kell mászniuk a létrákon, vagy emelőberendezést kell bérelniük, hogy magasra telepített kamerákat elérjék. Bármelyik Flexidome IP starlight 8000i kamerával az üzembehelyezés vezeték nélkül elvégezhető - nincs szükség létrára vagy emelőre. A telepítők a táblagépre vagy okostelefonra telepített Bosch Project Assistant alkalmazással beállíthatják a pásztázást, a döntést és a nagyítást (PTRZ), és a szükséges látómezőt is a kamera vagy az objektív érintése nélkül. A távoli eszközkezeléssel a telepítés után szükséges bármilyen PTRZ-beállítás, például új rendszer elrendezésből vagy a megváltozott, nagy kockázatú zónák elrendezéséből adódóan, elvégezhetők a helyszínen. A rendszerintegrátorok olyan szolgáltatásokat is végezhetnek, mint a konfigurációs beállítások megváltoztatása vagy a firmware-frissítések telepítése, biztosítva, hogy a rendszerek megfeleljenek a legmagasabb megbízhatósági követelményeknek. A távoli eszközkezelés és a vezeték nélküli üzembe helyezési folyamat időt, költségeket, erőfeszítést takarít meg és minimalizálja az ingázást. Ez pedig gazdaságilag életképes, társadalmilag felelős és környezetbarát, fenntartható üzleti gyakorlatot eredményez.

További információ elérhető IDE kattintva.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Hikvision ColorVU panoráma kamerák
Olvasta már?
Hikvision ColorVU panoráma kamerák