Partizan és SATEL - integráció és új lehetőségek


Partizan és SATEL - integráció és új lehetőségek
2021 szeptemberében sikeresen befejeződött a Partizan szoftver SATEL biztonsági eszközökkel való integrálása.

A SATEL egy jól ismert lengyel márka, amely 1990 óta gyárt intelligens elektronikus eszközöket biztonsági rendszerekhez, intelligens otthonokhoz, beléptető- és tűzjelzőkhöz. Termékeiket számos címmel és kitüntetéssel díjazták, ezzel a vállalat nemzetközi elismerést érdemelt ki. A SATEL innovatív termékeit a világ több mint 70 országába szállítja, és megoldásait nagyra értékelik a professzionális szerelők.

A Partizan - a videomegfigyelő és beléptetőrendszerek európai gyártója - szintén modern szoftvert fejleszt a biztonsági eszközök távvezérlésére. Különösen a Partizan mobil alkalmazás Androidra és iOS -re már jól ismert mind a biztonsági iparág szakemberei, mind a végfelhasználók számára. Így 2019 -ben megkapta a biztonsági technológiák rangos nemzetközi kiállításának és konferenciájának nagydíját, az Adria Security Summit -on.

Mindkét vállalat vezető szakembereinek közös munkájának köszönhetően 2021 őszétől a SATEL berendezések kezelhetők a Partizan mobilalkalmazásokban. Különösen rendelkezésre áll az eszközök csoportokba történő egyesítésének funkciója, teljes és részleges élesítés, értesítések fogadása riasztásokról és eseményekről, valamint a létesítménybe való belépések ellenőrzése. Ez új lehetőségeket nyit meg a szerelők és ügyfeleik számára. Valójában az integráció lehetővé teszi egy modern multifunkcionális biztonsági rendszer létrehozását egy okostelefon általános távirányítója alatt!

A Partizan és a SATEL az integrációt fontos lépésnek tartja mindkét márka fejlődésében, és a jövőben is folytatni kívánják az együttműködést.

“Az ilyen integrációknak köszönhetően a professzionális biztonsági rendszerek egyre közelebb kerülnek a fogyasztóhoz. Ez nagyszerű, mivel bővíti az üzleti és a végfelhasználói lehetőségeket. Az ilyen üzleti együttműködések olyanok, mint egy rejtvény: külön -külön a részei jók, de együtt még jobbak lesznek. Biztosan kijelenthetjük, hogy a "kirakósunk" a SATEL -el sikeresen összeállt! " - Dmitrij Danilcsenko, a Partizan Security vezérigazgatója.

„Manapság a biztonsági rendszereknek olyan sokoldalúnak kell lenniük, amennyire ez technológiailag lehetséges. Ha saját megoldásainkat integráljuk más vállalatok által kínált megoldásokkal, a fogyasztók könnyebben tudják hatékonyan kezelni és ellenőrizni biztonsági rendszereiket ” - mondja Grzegorz Rutkowski, a SATEL igazgatósági tagja. „Az ügyfelek tapasztalata kulcsfontosságú kérdés számunkra, és örömmel mondhatjuk, hogy a Partizan Security -vel kötött partnerségünk minden bizonnyal előnyös lesz mindazok számára, akik biztonságosabbá akarják tenni otthonukat vagy vállalkozásukat.”


További információ IDE kattintva

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája