Optex BX Shield széria

A díjnyertes kültéri védelem

Optex BX Shield széria
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Optex


Nagyon sok jó, kültéri, területhatároló érzékelőt találhatunk, de szeretném bemutatni a jók között is az egyik legjobbat – az Optex BX Shield szériáját.








A BX Shield érzékelők független bal és jobb oldali érzékeléssel akár 2 x 12 méteres sáv védelmét képesek ellátni, mindezt az Optex gyártótól megszokott kiváló minőségben.







A BX Shield kültéri érzékelőket úgy tervezték, hogy megvédjék az objektumok közvetlen határait a behatolás ellen. Nem okoznak téves jelzést sem a kisállatok, sem a környezeti változások, így tökéletes jelzésforrást jelentenek riasztórendszerek vagy kültéri PTZ CCTV kamerák számára.



Két független bal-jobb függönyérzékelési területet biztosítanak, egyenként legfeljebb 12 m-es (összesen 24 m) távolságig.



A BX Shield vezetékes, vezeték nélküli és anti-maszk (letakarásvédett) modellekben kapható.
A BXS érzékelő négy piroszenzort tartalmaz, kettőt mindkét oldalon (bal-jobb), így gyakorlatilag olyan, mintha két érzékelő lenne egybeépítve.



Az érzékelési tartomány mindkét oldalon teljesen függetlenül állítható, például a bal oldalon 3,5 m érzékelésre, a jobb oldalon pedig 12 m érzékelésre. Az érzékenység oldalanként is testre szabható, így a napfényszintek közötti különbséghez igazítható. Az érzékelő független riasztási kimenetekkel is rendelkezik balra és jobbra, ami nagyon hasznos a pontos jelzés-azonosításnál és a videórendszerek vezérlésénél.

Egyedülálló érzékelő analitika



Az OPTEX szabadalmaztatott SMDA (Super Multidimensional Analysis) logikája érzékelő analitikával látja el az érzékelőt, hogy felismerje, mit észlelt. A passzív infravörös jelek és a környezeti információk elemzésével a BXS képes különbséget tenni a valódi behatolások és számos zavaró tényező között, mint például az időjárási körülmények változása és a lengő növényzet. A BXS méretelemző logikával is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kisállatokat figyelmen kívül tudja hagyni.


Extrém magas észlelési mód

Mivel a passzív infravörös érzékelés a mozgó tárgy és a környezeti hőmérséklet közötti hőmérsékletkülönbségre támaszkodik, a forró országokban fontos, hogy a kis különbség is érzékelhető legyen. Ezekre a regionális helyszínekre az érzékenység extrém magasra állítható, így maximalizálható az észlelési teljesítmény és elkerülhetőek a téves riasztások.

Könnyű telepíthetőség



Az érzékelő az Optex mérnökeinek zseniális megoldásait alkalmazza, ami rendkívül egyszerűvé teszi az érzékelő telepítését. A szabadalmaztatott Blue Touch (TM) megoldás azzal segít, hogy minden, az érzékelő beállításához szükséges komponens kék színű, így pontosan tudjuk, hogy mihez kell, és mihez nem nyúlnunk.
Ebbe beleértendőek a bekötési pontok és a beállító mechanizmusok hozzáférési pontjai. A pontos rögzítést beépített vízmérték segíti, míg a könnyű és gyors bekötést az egyszerűen bedugható EOL ellenállás.

Az elemes kialakításnál a kiegészítő, mélyebb szerelő hátlap és az elemtároló könnyíti meg a munkánkat, míg az oszlopra szerelést egy külön kapható, speciális kiegészítő szerelőlap teszi lehetővé.

Sokoldalú kialakítás



Lakossági és kereskedelmi alkalmazások



A BX Shield széria új szintre emeli a kültéri védelmet, miközben a gyártó arról is gondoskodott, hogy bármely vezetékes vagy rádiós rendszerhez illeszteni tudjuk.

Az OPTEX érzékelők megtalálhatóak weboldalunkon és üzleteinkben.

Felelős személy:
Gyigor Tamás

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik