SecuriForum 2022 Kiállítás és Konferencia

A rendezvény, ahol személyesen találkozik a szakma

SecuriForum 2022 Kiállítás és Konferencia
A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállításra & Konferenciára a tervek szerint a meghirdetett időpontban, 2022. március 30-31-én, szerda-csütörtökön kerül sor.

A 2020-21-es évek bezártsága után végre a korábbiakhoz hasonló módon találkozhatnak ismét személyesen a biztonságtechnikai és tűzvédelmi szakma résztvevői.

915m2-en 33 kiállítói standon várjuk a szakmai közönséget, emellett konferencia előadásokat hallgathatnak a látogatók. A korábbi kiállításokon sikeres Videotechnikai Tesztpódium installáció ismét a rendezvény egyik kiemelt eleme lesz. Ennek keretében a látogatók különböző gyártók azonos paraméterű kameraképeit minősítik, amikor is a kamerák egymás mellé telepítve, azonos látószögből, változó fényviszonyok közben mozgó objektumokat figyelnek.

A látogatói regisztráció már elindult, kattintson IDE és regisztráljon kényelmesen, online!

A Kiállítási Ráhangoló hírlevelekben az esemény napjáig folyamatos tájékoztatást nyújtunk az érdeklődők számára, segítve azt hogy mely előadásokhoz kapcsolódóan tervezzék a rendezvény meglátogatását.

Találkozzunk március végén!
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hikvision DS-2CD63C5G1-IVS panoráma kamera
Olvasta már?
Hikvision DS-2CD63C5G1-IVS panoráma kamera