Hikvision jelenlét érzékelő


Hikvision jelenlét érzékelő
A Hikvision évek óta gyárt hőkép alkotó eszközöket, melyek kifejezetten alkalmasak nagy területek biztonságtechnikai és tűzvédelmi lefedésére, vagy akár technológiai hőmérséklet mérésre.

Az ilyen rendszerekről álltalánosságban elmondható, hogy abban az esetben, ha csak hőkép alkotó objektívet használunk, meg tudunk felelni a GDPR előírásainak, képesek vagyunk olyan video streamekkel dolgozni, melyekben az emberi jelenlét érzékelhető, de a képtartalom azonosításra nem alkalmas. Egy ilyen rendszer alkalmas lehet számunka annak a meghatározására is, hogy egy adott közegben tartózkodik-e emberi személy vagy nem, és ha igen, hányan….

Kifejezetten emberek detektálására, esetleg megszámlálására, vagy egy adott kisebb közegben történő hirtelen hőmérséklet növekedésére fejlesztettük ki.




A termék maga 160x120 pixeles hűtetlen mikrobolométerrel rendelkezik, 90 vagy 120 fokos látőszögű kivitelekben. Hőmérsékleti tartománya -20 és 200°C közé esik, mérési pontossága +/- 8°C. Az eszköz kis méretű, mint a képen is látható, átmérője 70mm, vastagsága 25mm. Az oldalán található a memóriakártya slot és a reset gomb. Hátoldalán található a betápláláshoz szükséges USB Type C csatlakozó, mely DC 5-16V-os betáplálást tesz lehetővé. Az eszköz Wifin kommunikál, akár Wifi-HotSpot ként is képes üzemelni.



Felhasználását tekintve kifejezetten olyan terekbe ajánljuk, ahol az emberi jelenlét detektálása fontos szerepet játszik. Kifejezetten alkalmas emberek megszámlálására egy adott térben, és ezen belül képes egy adott mennyiséget elérő emberi mennyiség fölött vagy alatt is riasztani. Tehát akár alkalmas lehet riasztást generálni maximum 3 fő és akár minimum 3 fő detektálása esetén is. Szerelését tekintve elhelyezhetjük plafonon, vagy akár oldalfalon is.



Későbbiekben az alap 2 modellen felül tervezünk olyan eszközöket is megjeleníteni, melyek Audió kivétel detektálással fognak rendelkezni, mely alkalmas less sikítás vagy ordítás detektálására, mely további biztonsági lehetőségekkel fogja gazdagítani az eszköz képességeit.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája