Akár 4 IP kamerát is képes fogadni a 2N beltéri egysége


Akár 4 IP kamerát is képes fogadni a 2N beltéri egysége
Egy firmware frissítéssel számos új funkciót tett elérhetővé beltéri egységében a csehországi székhelyű, az IP-alapú „kaputelefonok” piacának egyik legismertebb vállalata a 2N.

Az új firmware révén a 2N Indoor View-ból akár egy IP CCTV rendszer aktív eleme és egy komplex épületautomatizálási („okosotthon”) rendszer kezelőegysége lehet. A 2N nem titkoltan a magas nívójú ingatlanok piacán kíván még erősebb pozíciókat kiépíteni a firmwarefrissítés révén; melyet követően 4, azonos alhálózaton üzemelő IP CCTV kamera kapcsolható a beltéri egységhez. A rendszer képessé vált automatikus felvételkészítésre; még akkor is, ha az épületen belül „nem vették fel” a bejövő hívást. A csatlakoztatott kameráknak köszönhetően nem csak a kültéri egységről, de a kamerák képei is rögzítésre kerülhetnek. Mindezeken felül az eszköz (a firmware frissítésnek köszönhetően) http parancsokkal az adott épület automatizációs (okosotthon) funkcióit is képes vezérelni.

Forrás: 2N Telekomunikace

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról