2N IP Style kaputelefon

Az IP intercomok és IP kamerák krémje egy eszközben

2N IP Style kaputelefon
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.


A 2N vadonatúj, többszörös díjnyertes intercomját úgy tervezték, hogy egy csúcskategóriás lakóépületben vagy irodában is megforduljanak utána az emberek. A káprázatos kinézet mellett az IP kamerák piacvezető gyártója, az AXIS ARTPEC-7 processzora gondoskodik a kifogástalan képminőségért akár 5MP felbontásban.

A 10 colos prémium minőségű érintőképernyő még közvetlen napfényben is kiváló olvashatóságot biztosít, hogy a felhasználókat rabul ejtse a testreszabható felhasználói felület minimális válaszideje és zökkenőmentes animációi.

A felhasználó hitelesítésére több lehetőség közül választhatunk, RFID, PIN kód vagy a 2N saját fejlesztésű WaveKey technológiája, ami a piac leggyorsabb mobil alapú beléptetője.

Az AXIS platformjának köszönhetően a 2N IP Style az új iránymutató a videó intercomok piacán. A WDR támogatású kamera RTSP protokollon keresztül QHD, SIP hívások közben pedig FHD felbontású kristálytiszta képet biztosít, akár változó vagy rossz fényviszonyok között is.

Az eszköz telepítése szinte gyerekjáték a szabadalmaztatott kibillenthető rendszernek köszönhetően. Emellett a kinézet sem megy a tartósság rovására, hiszen az IP66 és IK08 tanúsítvány gondoskodik arról, hogy mind a természet viszontagságainak, mind a vandálokkal szemben ellenálljon.

Természetesen, mint bármely másik 2N termék, kisebb rendszerek esetén 2-3 eszközig webes felületen, nagyobb rendszereknél pedig 2N Access Commander segítségével konfigurálható, mindezt akár távolról a felhő alapú 2N Remote Configuration használatával.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora