Pluggy 2 vezetékes videó - 4 lakásosra bővíthető - kaputelefon rendszer


Pluggy 2 vezetékes videó - 4 lakásosra bővíthető - kaputelefon rendszer
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Farfisa


A Pluggy névre hallgató eszköz professzionális videó kaputelefon rendszert tesz elérhetővé, mindezt rendkívül gyorsan és biztosan, Farfisa minőségben. Ideális megoldás 1 lakáshoz, telepítésre kész csomag, amiben megtalálható minden összetevő, melyre a szakembernek szüksége lehet.

A legmagasabb minőségű elemekből van összeállítva, melyek gondoskodnak a kiemelkedő dizájnról, a könnyű használhatóságról és az egyszerű telepítésről. Ezen túlmenően lehetőség van a rendszer bővítésére is maximum 4 lakásig, melyhez kizárólag további beltéri monitorok beszerzésére van szükség, no meg kábelre. Az összeköttetés a Farfisa DUO technológiájára épül, vagyis mindössze 0,75 mm átmérőjű kéteres csavart érpárú vezetékre van szükség. A DUO technológia polarizálatlan bekötéssel biztosítja az eszközök tápellátását és tökéletes kommunikációját.

A Pluggy csomag tartalma a SETTE termékcsalád 7” méretű monitorja és az ALBA termékcsaládhoz tartozó kültéri egység, valamint a megfelelő a tápegység. A szett 4 felhasználóig bővíthető! A beltéri monitorok külön is kaphatóak, az eredeti csomagban található készlettel a kaputábla bármikor átalakítható egy csengős kivitelről 2, illetve 4 csengős változattá.

FA/KIT1SEPG
Színes, 1-lakásos DUO technológiás videokaputelefon rendszer, ami tartalmazza a SE7PG 7" beltéri monitort és a videós kültéri egységet az ALBA termékcsaládból, széles látószögű kamerával, 1-4 hívógombbal, valamint a tápegységgel. Az interkom OSD menüfelülettel, soft touch érintő képernyős gombokkal és LED háttérvilágítású ikonokkal rendelkezik, melyek visszajelzést adnak az ajtó nyitásról, a beszélgetésről, belső kommunikációról és egyéb hozzáadott funkciókról.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában