Sorompó GO!

Kerülj képbe és vásárolj kedvezményesen!

Sorompó GO!
A Power Kft azon gondolkodott, hogy mivel tudná a telepítőinek és a viszonteladóinak a munkáját segíteni?

SorompóGO kampányunk keretében elhoztunk Neked 4 márkát végtelen lehetőséggel. Március 16-tól április 30-ig újszerű, izgalmas előadásokkal segítünk, hogy megismerhesd a 4 legnagyobb sorompó márkát és tovább mélyíthesd szakmai tudásod! Oktatásainkon olyan információkat és tudás mennyiséget adunk át Nektek, amely birtokában bátran tudjátok ajánlani és telepíteni a négy márka kiváló sorompó megoldásait.
A piacon olyan helyzetelőnyben lesztek, mint még soha – egzakt információkkal, tudással és nem utolsósorban versenyképes árakkal lesztek felvértezve!



Ezen felül az akció idejére befagyasztottuk az árakat! Neked csak annyi dolgod van, hogy regisztrálj az előadásokra és élj a kedvezményekkel!

Plusz energiát nem kell befektetnetek, mi mindenről gondoskodunk! Egyet kell csak tennetek: kövessétek hírleveleinket, jelentkezzetek az oktatásainkra és vegyetek részt rendezvényeinken!


Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései