Társasházi kaputelefon rendszerek - Comelit Ultra


Társasházi kaputelefon rendszerek - Comelit Ultra
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Comelit Group S.p.A.


A mai igényeket szem előtt tartva mindenkiben jogosan merül fel, hogy a lakásában egy olyan kaputelefon legyen beüzemelve, ami kompromisszumok nélkül látja el a feladatát.

Beszélhetünk kizárólag audio rendszerekről, ahol az eszközök mindössze két vezetéken keresztül kommunikálnak egymással. A Comelit Simplebus Top kiépítésében megvalósíthatunk akár 500 db beltéri készülékből álló rendszert is.

A Comelit Ultra - Egy újabb lépés előre. Az Ultra a legjobb anyagok felhasználásával készül, amelyeket számos tanulmány, valamint víz, por- és ütésállósági tesztek után választottak ki. Az Ultra megkapta az IP65-ös és az IK08-as védettségi minősítést is. Az öntött alumínium keret komoly szintű ellenállást biztosít a légköri tényezőkkel, a kémiai korrózióval és az UV-sugarakkal szemben.

Az Ultrát úgy tervezték, hogy a legkülönfélébb felhasználásokhoz alkalmazkodjon, az egyéni otthonoktól a nagy lakóparkokig.



Az analóg bejárati panel tökéletesen alkalmas olyan épületegyüttesekhez, mint például családiházak és kisebb lakóházak, moduláris jellegének köszönhetően pedig gombokkal egészíthető ki, hogy teljes mértékben kielégítse a lakossági igényeket. Az érintőképernyős változat, a számbillentyűzet (amely a klasszikus zár-feloldó kódok beírása mellett, hívások indítására is használható) és a digitális telefonkönyv ideális megoldások a több száz lakást magában foglaló komplexumok egyszerű navigációjához.

Az Ultra elérhető úgynevezett, Digitális Névjegyzék változatban is, amely tartalmaz egy 3,5"-os színes kijelzőt és 4 db mechanikus, háttérvilágítással ellátott gombot is. Ez a modul akár 1500 nevet képes tárolni, és lehetőség van a gombok testreszabására is. A keresés gyorsabbá tétele érdekében, kategorizálhatjuk a hívandó címeket, például létrehozhatunk csoportokat az épületben tartózkodó orvosoknak vagy ügyvédeknek.
A Digitális Névjegyzék modul önmagában és más modulokkal együtt is működik, mint például a numerikus billentyűzettel (amely a kívánt belső egység hívására és az ajtó titkos kóddal történő nyitására használható), vagy a kulcsok és proximity kártyák olvasására szolgáló modulokkal.

A nyilvánvaló dolgokon túlmenően



Az innovatív számbillentyűzettel ellátott modul, a klasszikus zár-feloldási kódok bevitelére és kóddal történő hívásra is használható, ezáltal minimalizálható a szükséges modulok száma és így a költségeket is csökkenti. Az audio vagy audio/video modullal kombinálva, önállóan is használható kapunyitásra. Emellett alkalmazható más modulokkal is, például a Digitális Névjegyzékkel, proximity olvasóval ellátott modulokkal vagy a klasszikus nyomógombos panellel is.

Minden határon túl

Az Ultra segítségével a Comelit alkalmazáson keresztül virtuális belépőkulcsokat generálhat, amelyeket megoszthat rokonokkal, barátokkal vagy vendégekkel.



Ezek a kulcsok lehetnek klasszikus numerikus kódok vagy QR-kódok, amelyeket közvetlenül az audio/video modul kamerájával lehet beolvasni. Engedélyezhető a folyamatos hozzáférés, vagy akár korlátozható is egy adott időablakra, például egy panzió vendégeinek, a kertésznek vagy a magánpartik vendégei számára.

Minden összehasonlításon túl

Az innovatív beépített szürkületérzékelő képes felismerni a nap különböző szakaszait, és az aktuális fényviszonyoknak megfelelően be- és kikapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását és a kamera LED-jeit, így energiát takarít meg és óvja a környezetet.

Az egyéni ízlésen túl

100%-ban olasz tervezésű, modern megjelenéssel és elegáns vonalakkal. Full Metal változatban is elérhető vagy akár testreszabható a kívánt egyedi gravírozással.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ossia DVR v1.4.0 update
Olvasta már?
Ossia DVR v1.4.0 update