MultiOne GSM Cloud

GSM kapunyitó és távvezérlő modul

MultiOne GSM Cloud
A MultiOne GSM távvezérlésre és értesítésküldésre alkalmas GSM modul, amely dobozos kivitelben is elérhető (MultiOne GSM Cloud KIT ). Az eszköz egy optocsatolós bemenettel és egy potenciál független relé kimenettel rendelkezik egy alapesetben zárt (NC) és alapesetben nyitott (NO) csatlakozással.

Bemeneti változás hatására SMS-t küld egy adott telefonszámra vagy az SMS küldéssel együtt telefonhívást is kezdeményez ugyanarra a telefonszámra. Kimenetvezérlés a modulba helyezett SIM kártya hívószámának hívásával történik. Beállítástól függően vezérelhetünk hívószám azonosítás nélkül vagy hívószám azonosítással. A kimenet beállítható bistabil vagy monostabilként. A modul beállítása DIP kapcsolókkal és SMS üzenetben lehetséges.


MultiOne GSM modul a Cloudban
A MultiOne GSM Cloud modul a legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően már felhőben is elérhető. Az eszköz kimeneti vezérlését a Cloud Manager applikációban egy a regisztrációt követően létrehozott vezérlőgombbal, valamint www.asclodmanager.com weboldalon is vezérelhetjük.

Az alkalmazás App Store áruházból vagy Google Play áruházból is letölthető. Újonnan vásárolt MultiOne GSM Cloud eszközünket pár lépéssel hozzárendelhetjük saját fiókunkhoz, csak követnünk kell az applikáció által felkínált lehetőségeket, ahol útmutatókkal kapunk segítséget.

Cloud beállítás
Ahhoz, hogy az applikációban felhős csatlakozással vezérelhessük modulunkat, szintén az applikáció által lehetőségek közül ki tudjuk választani a behelyezett SIM kártya mobil hálózatát biztosító szolgáltató APN beállítását. Ha hazai SIM kártyával más országbeli szolgáltatóhoz csatlakozunk, akkor az APN egyedileg is megadható.

A modul regisztrációja nem tart tovább 30 másodpercnél, majd a felhő kapcsolat létrehozását követően, be tud lépni a felhasználói fiókjával a www.asclodmanager.com weboldalra is, ahol az összes felregisztrált eszközét megtalálja egy felületen.

Távoli vezérlés
Sikeres felhős regisztrációt követően létrehozhatunk távoli eléréshez ’felhős’ vezérlőikont a Cloud Manager Applikációban. Belépve az alkalmazásba a megadott e-mail címünkkel az Eszközök menüben, rendelkezésre állnak a már felregisztrált modulok. Több MultiOne GSM Cloud modul esetén megkülönböztethetjük vezérlőgombjainkat más színnel vagy ikonnal az egyszerű azonosításhoz.

A kimeneti vezérlés típusát is egyedileg rögzíthetjük, választhatunk monostabil és Bistabil kimeneti beállítás között. Az időzítés monostabil esetben jelentősen megnőtt, maximálisan kiválasztható vezérlési idő:
65535 mp. Beállításunkat követően a vezérlőikon megjelenik az ikon listában, valamint a Vezérlőlapon, amivel azonnal aktiválhatjuk a MultiOne GSM modul kimenetét.

Eszközállapotok
Megtekinthetjük eszközünk kimeneteinek vagy bemeneteinek pillanatnyi állapotát.



A MultiOne GSM modul értesítés beállításoknál két értesítési formát különböztethetünk meg:
  • rendszerértesítések, amelyek általában a szerverrel, fejlesztéssel vagy bármilyen rendszert érintő fontos üzeneteket tartalmaznak
  • állapotértesítések, ahol az általunk kiválasztott vezérlésekről, állapotokról kapunk e-mail értesítést a szintén általunk választott e-mail címre.

  • Felhasználókat rendelhetünk eszközünkhöz felhasználói e-mail és jelszó megadásával, akik számára különböző jogosultságokat adhatunk.
    Az applikációs felhasználók száma korlátlan, így tetszés szerint adhatunk hozzáférést e-mail cím megadásával. Minden felhasználó az e-mail címével és a kapott jogosultságaival vezérelheti a MultiOne GSM modul kimenetét.
    URL menüpont alatt, „Új URL hozzáadása” gombbal létrehozhatunk vezérlő ikont asztali PC-re vagy laptopra.
    Bal egérgombbal húzzuk ki a képernyőnkre és az URL már működteti is a kimenetre kapcsolt berendezést.



    Az új fejlesztésnek köszönhetően egy 32 soros eseménynaplót kapott a MultiOne GSM Cloud modul, mellyel listázhatjuk az internetkapcsolattal történő felhasználói aktivitást.

    A MultiOne GSM Cloud modul a GSM vezérlés mellett közvetlen SIM adat kommunikációs kapcsolattal további lehetőségeket nyitott újabb felhasználási területeken. A vezérlések statisztikája elérhető lett böngészőből, a bemeneti és kimeneti állapot visszajelzésekhez rendelhető email értesítéssel vagy push üzenettel csökkenteni tudjuk a felhasználói SMS költségeket, biztosíthatjuk a folyamatos információáramlást ügyfeleinknek. Az internetes „felhős” ügyfélkezeléssel jelentős mennyiségű időt, helyszíni kiszállást takaríthatunk meg.

    A MultiOne GSM Cloud modul jelenleg az egyik legközkedveltebb modul a telepítők és felhasználók körében.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Ossia DVR v1.4.0 update
    Olvasta már?
    Ossia DVR v1.4.0 update