Érkeznek a Videosec 8MP felbontású belépő szintű IQ kamerái


Érkeznek a Videosec 8MP felbontású belépő szintű IQ kamerái
Napokon belül raktárkészletről elérhetőek a 8 Megapixel felbontású fixfókuszú belépő szintű IQ analitikás, Starlight, mikrofonnal is rendelkező (LSA) Videosec IP kamerák, az IPD-328LSA-28F dóm és az IPW-2128LSA-28F csőkamera.

A belépő szintű IQ analitikás kamerák közös képessége a kedvező áron kínált kiváló képminőség, és az objektumtípusokat (emberalak, jármű) is figyelembevevő képanalitika. Ezen felül a mikroSD kártyahely és a beépített térmikrofon is adott mindegyik modellben. A két új kameratípus, az IPD-328LSA-28F dóm és az IPW-2128LSA-28F csőkamera, 1/2.7” átlójú 8MP felbontású szenzor köré épül, a 2.8mm-es, f/1.6 fényerejű objektív kimagaslóan széles, 112.9°-os látószöget kínál. A fényérzékenység a felbontáshoz képest kimagaslóan magas, 0,005 lux fénynél is színes képet kaphatunk. A képfrissítés ugyan csak 20fps, de 120dB dinamiaki átfogású valós WDR is elérhető (soronkénti expozícióvezérlésű DOL-WDR), amit ráadásul automatikusan is vezérelhetünk, azaz például csak addig aktív, amíg ellenfényes körülmények között van a kamera, más napszakokban nem.

Amikor az ultraszéles látószögre vertikálisan, és nem horizontálisan van szükségünk, a kamerákat elforgatva is telepíthetjük, majd aktiváljuk a folyosó-módot, tehát a rögzítőn is és távoli eléréskor is, továbbra is talpára állított, nem oldalra elforgatott képet látunk.

Fontos kihangsúlyozni az IPD-328LSA-28F búrás kialakítását és IK10 védettségét, az ultraszéles látószöggel és 8MP felbontással együtt társasházak lépcsőházaiban, liftjeiben és egyéb közös helyiségeiben ideális védelmi megoldást jelentenek.

További kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák