8MP felbontású mikrofonos Videosec IQ kamerák


8MP felbontású mikrofonos Videosec IQ kamerák
Raktárkészletről elérhetőek a 8 Megapixel felbontású fixfókuszú belépő szintű IQ analitikás, Starlight, mikrofonnal is rendelkező (LSA) Videosec IP kamerák, az IPD-328LSA-28F dóm és az IPW-2128LSA-28F csőkamera. A képanalitika mellett az audió minősége és a hang-alapú riasztások is a kamerák fontos képessge.

A belépő szintű IQ analitikás kamerák közös képessége a kedvező áron kínált kiváló képminőség, és az objektumtípusokat (emberalak, jármű) is figyelembevevő képanalitika. Ezen felül a mikroSD kártyahely és a beépített térmikrofon is adott mindegyik modellben.

A kameraházba épített térmikrofon alapértelmezett karakterisztikája a kamerához közeli és a kamerától távoli hangokat is egyaránt rögzíti. A két választható kodek, a G.711a és a G.711u (u, azaz mikro) a logaritmikus karakterisztikák választását is lehetővé teszi. Ezen felül az alapértelmezett erősítést 0%-100% tartományban állíthatjuk.

A hangriasztást támogató Videosec NVR rögzítőkön riasztási eseményt generálhatunk hirtelen hangerő-növekedésre, mint pl. egy csattanó hang, hirtelen csökkenésre, mint pl. egy gép megállása, az alapzajtól történő eltérésre és a zajszint fix értékére is.

A két új kameratípus, az IPD-328LSA-28F dóm és az IPW-2128LSA-28F csőkamera képalkotói képességeiről már beszámoltunk, a lényeg, a Starlight képminőség, 0.005 lux fényérzékenység, 112.9° vízszintes látószög és 120dB átfogású valós WDR, ami automatikusan is aktiválható, csak a legfontosabbak ezek közül.

Az IQ képanalitika megkülömbözteti az embereket és járműveket a riasztási szempontból lényegtelen objektumoktól, mint a szélfútta bokrok vagy rohangáló kutyák. Ehhez párosulnak a hangesemények alapján generálható riasztások is. Fontos kihangsúlyozni az IPD-328LSA-28F búrás kialakítását és IK10 védettségét, az ultraszéles látószöggel és 8MP felbontással együtt társasházak lépcsőházaiban, liftjeiben és egyéb közös helyiségeiben ideális védelmi megoldást jelentenek. A körülmények a Videosec csapatát is áremelésre kényszerítik, ezért május 21-től nagyságrendileg 4%-kal emelkednek áraink.

További kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók