Incedo Business Pro bejelentés


Incedo Business Pro bejelentés
Az ASSA ABLOY 2022 május hónaptól megkezdi az Incedo Business Pro beléptető és integrált biztonságtechnikai rendszer forgalmazását a kelet-európai régióban.

Az Incedo Business egy már létező platform, amely több beléptető rendszer megoldást fog össze. Ehhez az ökoszisztémához csatlakozik a SEAWING SiS beléptető rendszere mostantól, mint Incedo Business Pro.

Az Incedo Pro név alatt a SiS szoftvert kapjuk vissza Incedo platformhoz igazodó köntösben, így a már megszokott funkciók továbbra is elérhetőek maradnak. A magyarországi piacon továbbra is SiS-ként kerül forgalomban a termék, de még az idén várható a harmonizáció, így nálunk is új néven fog futni a SEAWING szoftvere. A SEAWING számára nagy lehetőség, hogy a magyar piacon már jól bevált piacvezető termék, immáron a teljes kelet európai piacon elérhető, és országonként hivatalos kereskedelmi és technikai támogatással rendelkezik.

Az ASSA ABLOY stratégiájába is jól beleillik, hogy az ügyfeleik részére teljes beléptető megoldásokat tudjanak nyújtani a jól ismert rendszerelemek szállítása mellett.

Tagek: beléptető

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva