Új Axis dómkamerák mélytanuló algoritmussal


Új Axis dómkamerák mélytanuló algoritmussal
Az Axis Communications három új, mélytanuló jelfeldolgozó egységgel (DLPU) rendelkező, mesterséges intelligencia (MI) alapú megoldások futtatására alkalmas, a cég AXIS Object Analytics (objektumelemző) szolgáltatásával felvértezett dómkamerákat dob piacra 2022. első negyedévében – a gyártó nyilatkozata szerint.

Az akár 60 fps sebesség mellett 2 MP-es képalkotásra képes, 100-36°-os látószögű varifokális optikával rendelkező AXIS P3265-V/-LV/-LVE kamerákat úgy tervezték, hogy alig észrevehetően olvadhasson be szinte minden környezetbe. A gyártó új termékei természetesen rendelkeznek a Axis Lightfinder 2.0 és Forensic WDR funkcióival. Az AXIS P3265-LV és a kültéri használatra alkalmas AXIS P3265-LVE modelleket emellett felvértezték a cég OptimizedIR funkciójával. A kiberbiztonsági elvek szem előtt tartása érdekében az új kamerák mindegyike megkapta az Axis Edge Vault funkcióját, mely megvédi az Axis eszközök azonosítóját és egyszerűsíti azok hálózati.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik