Éjszakai színes képek már BELÉPŐ szinten is


Éjszakai színes képek már BELÉPŐ szinten is
Az Easystar sorozat az Easy sorozat új családtagja, egy olyan termékcsalád, amely rendkívüli költséghatékonyság mellett kiváló teljesítményt nyújt, és gyenge fényviszonyok mellett is képes akár színes képeket biztosítani.

Belépő szintű termék gyenge fényviszonyok mellett
Az Easystar IP kamerák a hátulról megvilágított CMOS-érzékelőt alkalmazzák (BSI), amely nagymértékben javítja a beeső fény hatékony kihasználását. Az F1.6 írisz kialakítása radikálisan javítja a kamera fénygyűjtő képességét. Eközben a nagy fényáteresztő képességű lencse jelentősen csökkenti a lencsén áthaladó fény csillapodási arányát. A legfontosabb, hogy az UNV egyedülálló és szabadalmaztatott U-ISP (Uniview – Image Signal Processor) technológiája javítja a képek élességét és fényerejét. Az U-ISP új generációs zajcsökkentő technológiával is rendelkezik, amely javítja a jel-zaj arányt és csökkenti az elmosódottságot. A hardver és a szoftver tökéletes kombinációjával az Easystar IPC-k hihetetlenül jó minőségű, színes képeket nyújtanak alacsony, 0,002Lux-os megvilágítás mellett is.Megbízható teljesítmény
Az Easystar sorozat kamerái más környezeti körülmények között is kiválóak. A teljes termékcsalád támogatja az IP67-es víz- és porállósági szintet, ami megfelel a kültéri felhasználás igényeinek. Mindegyik támogatja az akár 50 m-es inframegvilágítási távolságot, hogy éjjel-nappal kiváló minőségű képeket szolgáltasson. Az Easystar sorozat jelenlegi felbontásai 4MP és 2MP és már a 4MP-es kamerák esetében is támogatják a 120dB valódi WDR-t.

Alkalmazási területek
Az Easystar termékek megfelelnek a gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képeket igénylő felhasználói követelményeknek és már belépő szinten, alacsony fényviszonyok mellett is megfelelően magas teljesítményt nyújtanak. Az UNV Easystar IP kamerák használhatók iskolákban, plázákban, parkolókban, bevásárlóközpontokban, repülőtereken, szállodákban, kórházakban vagy bármilyen gyenge megvilágítású, beltéri vagy kültéri megfigyelési helyszínen.
Az Uniview Easystar kamerák megtalálhatók IDE kattintva a CompMarket Hungary Zrt. weboldalán.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera