Éjszaka is színes kép elérhető áron


Éjszaka is színes kép elérhető áron
A videó megfigyelésben a színekkel kapcsolatos információk elengedhetetlenek az események részleteinek azonosításához, különösen éjszaka.

Az infravörös megvilágítású hagyományos kamerák csak fekete-fehér képeket szolgáltatnak éjszakai megfigyeléshez. Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos tárgyak könnyen elmosódhatnak és háttérbe szorulhatnak, ami megnehezíti a fontos elemek megkülönböztetését.

ColorVu

A Hikvision ColorVu technológiája ezt a problémát hivatott orvosolni, amellyel a biztonsági kamerarendszerek felhasználói szembesülhetnek, lehetővé téve a kamerák számára, hogy színes videókat készítsenek még rendkívül rossz megvilágítású területeken is.Már az egyes (DS-2CD1xx7) szériában is elérhető

Az 1-es szériában is elérhetővé vált az éjszakai színes kép, így elérhető áron juthatnak hozzá a Hikvision márka kedvelői a ColorVu funkcióhoz. A normál ColorVu kamerákhoz képest ezekben az eszközökben már nincs lehetőségünk az intelligens téves riasztás szűrés használatára, klasszikus pixel változás alapú mozgás-érzékelést hajt végre ez a kamera család. Tehát ha a megrendelői igények csak az éjszakai színes képet tartják kulcsfontosságúnak, abban az esetben bátran ajánlhatjuk ezen kamerák bármelyikét.

Mire képesek ezek a kamerák?
 • Felbontás: 2-4 Megapixeles kamerák
 • F1.0 apertúra értékkel
 • 0,001lux fényérzékenységgel
 • 20-50 méter megvilágítási távolsággal bíró meleg fehér fényű LED-es fényvetőkkel szerelve.

 • Fontos megemlítenünk azt a tényt, hogy nem minden esetben szükséges a kiegészítő LED világítás használata, ha a kamera olyan környezetben van elhelyezve, ahol konstans városi vagy környezeti fény áll rendelkezésre, az eszköz képes fehér fény nélkül is éjjel-nappal minőségi színes képet biztosítani. Ahogy ez az alábbi képeken is látható.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  DSC NEO és NEO Pro integráció Kantech EntraPass szoftverbe
  Olvasta már?
  DSC NEO és NEO Pro integráció Kantech EntraPass szoftverbe