Váltson egyszerűen Wi-Fi 6-ra a Zyxel-lel!

Új Wi-Fi 6 Access Point-ok a Ramiris kínálatában

Váltson egyszerűen Wi-Fi 6-ra a Zyxel-lel!
A Zyxel bemutatja az új, kisvállalatok és SoHo felhasználók számára fejlesztett 802.11ax, Wi-Fi 6 technológiás Access Point-jait bel- és kültéri kivitelben.

Az Access Pointok menedzselése történhet GUI-n, vagy a jól ismert Zyxel Cloud platformján, a Nebulán keresztül. Az eszköz beállítása így rendkívül egyszerű, csak néhány kattintás és az Access Point már készen is áll a használatra. A 2,4 & 5GHz-et támogató Dual-band AP-k nagyobb sebességet biztosítanak zsúfolt, nagy felhasználói környezetben, megnövelve a kapacitást és kiterjesztve a hatótávolságot.

A NebulaFlex pedig rugalmas és egyszerű beállítást, menedzselhetőséget kínál. Választhat, hogy lokálisan, webes felületen keresztül végzi az eszközök beállításait, vagy a díjmentes Nebula Cloud felületén ahol a regisztrációt követően nem kell aggódnia az elfelejtett IP-címek, felhasználónevek, vagy jelszavak miatt. A Nebula Cloud platform biztosítja a központosított vezérlést az összes Zyxel Nebula kompatibilis eszköz számára. Nem kell mást tennie, csak regisztrálnia az eszközöket a Nebula Control Center-én, melyet követően azok automatikusan csatlakoznak a rendszerbe.

Miért egyedülálló a Wi-Fi 6 technológia? Miben különbözik a korábbi 802.11ac és 802.11n-es szabványoktól?
Az OFDMA, mely célja, hogy a növekvő felhasználói számokat és növekvő sávszélesség igényeket egyidőben, a leghatékonyabban szolgálja ki az Access Point. 25%-al nagyobb teljesítményt biztosít az eszköz és maximalizálja a hatékonyságot az adatátvitel egyidejű engedélyezésével egyszerre több kliens számára.

A Zyxel új Wi-Fi 6 Access Pointjai elérhetők bel- és kültéri kivitelben egyaránt.
És ez még nem minden! A beépített Zyxel Smart Mesh technológia nemcsak dinamikus vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az AP-k között a kiterjesztett hatótávolság érdekében, de Bridge módban akár két épületet is összeköthetünk vele a vezeték nélküli jeltovábbításhoz.

A kültéri NWA55AXE Access Point lefelé mutató antenna kialakítása nagyobb védelmet biztosít az eső és nedvesség ellen, megakadályozva a vízszivárgást. A külső antennák levehetők, így biztosítva, hogy akár egy nagyobb nyereségű antennát is csatlakoztathassunk az AP-ra.

Tekintse meg a rövid telepítési videókat:
Video elérhető IDE kattintva
Video elérhető IDE kattintva

Amennyiben szívesen kipróbálná a Zyxel új, Wi-Fi 6 technológiás Access Point-jait, keresse kollégáinkat a network@ramiris.eu e-mail címen!

Tekintse meg az új termékeket a weboldalra kattintva.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző