„Kis Óriás” vállalkozások között a Milesight


„Kis Óriás” vállalkozások között a Milesight
Az Ipari és Információs Technológiák Minisztériuma (Kína) az ún. „Specializált és Kifinomult Kis Óriás Vállalkozások” listájára emelte a hazánkban is egyre ismertebb CCTV (saját megfogalmazása szerint AIoT és AIoT alapú megfigyelési technológiák) gyártóját, a Milesight Technologyt.

A Minisztérium által összeállított lista azon vállalkozásokat kívánja jutalmazni / reflektorfénybe állítani, melyek egy-egy szűk(ebb) piaci szegmensre fókuszálva, jelentős K+F (kutatás és fejlesztés) tevékenységet folytatása mellett szereznek magas piaci részesedést, s így az ipari értéklánc kulcsfontosságú szereplőivé váltak/válhatnak. A 120 országba szállító Milesight illetékese kifejtette, a cég éves árbevételének mintegy 15%-át fordítja K+F tevékenységre melynek köszönhetően a globális piacok elismerését kivívó termék portfolióval rendelkeznek, s nem mellesleg a meghibásodási rátájuk kevesebb, mint 0.7%, mely mélyen az ipari átlag alatt van.

Forrás: Milesight
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?
Olvasta már?
A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?