Hikvision két új 8 megapixeles ColorVu panoráma kamerái


Hikvision két új 8 megapixeles ColorVu panoráma kamerái
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision két új ColorVu DS-2CD2387G2P-LSU/SL és DS-2CD2T87G2P-LSU/SL forradalmasító készülékével lehetőség van bel- és kültéri területeket megfigyelni.

Ezek az innovatív készülékek két 1/1,8"-os progresszív CMOS érzékelőt használnak, hogy 5120 x 1440 felbontású és sokszínű videót rögzítsenek, akár 20 FPS sebességgel. A két lencse képének tökéletes illesztésnek köszönhetően nincsenek vakfoltok a felvételeken. A kamera gyenge fényviszonyok között is (0,0005 Lux) képes színes képet adni, emellett pedig fehér fényes megvilágítással rendelkezik, amely akár 30 méteres távolságra is elér, így biztosítva a színes képet.

A kamera két nagyszerű 4 mm-es fix lencsével van felszerelve, amelyek 180°-os (±10°) vízszintes látómezőt biztosítanak. Az eszköz beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, így akár kétirányú hangkapcsolat is megvalósítható vele. A kamera perimeter alarmos funkciókkal ellátott, tehát a megfigyelt területre tévedt illetéktelen személyeket fehér villogó fénnyel és hangriasztással tarthatjuk távol.Kamerákat itt éred el

Ezek a kamerák megfelelnek a G, S és T ONVIF protokoloknak, így kompatibilisek a felügyeleti eszközök és szoftverek széles skálájával. Az eszköz maximum 256 GB-os microSD-kártyával szerelhető, minek köszönhetően akár önállóan is képes működni és a felvételeket rögzíteni. Az integrált PoE technológia leegyszerűsíti az eszköz telepítését, mivel egyetlen kábelen keresztül lehetővé teszi az áram- és adatátvitelt.

A kamera IP67-es besorolású fémházban van elhelyezve, amely víz- és porállóvá teszi a biztonságos kültéri használathoz.

A ColorVu technológiának köszönhetően élénk és színes képeket biztosít a nap 24 órájában, még gyenge fényviszonyok mellett is.
A készülékek valós (130 dB-es) WDR-el rendelkeznek a tökéletes képminőség elérése érdekében.Kamerákat itt éred el

Támogatottak a már jól ismert és közkedvelt video tömörítési szabványok - H.265+, H.265, H.264+, H.264 és MJPEG.
Remek választás közterek, parkolók, raktárak és csarnokok effektív megfigyelésére.


A kamerában több analitikai és riasztási funkció is helyet kapott, mint például: mozgásérzékelés (objektumazonosítás), riasztás be- és kimenet, fehér LED riasztási fény, hang riasztás, vonalátlépés, behatolásérzékelés, régió be- és kilépés. Ezek a funkciók mind tovább segítik az eszközt, hogy tökéletes területvédelmet tudjon biztosítani.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései