Videosec PTZ-6424IQ-X25S kamera


Videosec PTZ-6424IQ-X25S kamera
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Kicsi a bors, de mindent tud, ami csak egy PTZ kamerától elvárható. Starlight, 4MP felbontás, 25x zoomátfogás, minden lehetsége ki- és bemenet, 3D fókusztérkép, IQ analitika, objektumtípusok felismerése, 3D térben tárolt riasztási zónák és 3D privátmaszkok, mindez kedvező áron, alaptartozék oldalfali konzollal.

A mindössze 3kg tömegű, 30x16cm méretű Videosec PTZ kamera, a PTZ-6424IQ-X25S a körbeforgatható kamerákat igénylő projektek adu-ásza. A 0.003 lux fényérzékenység mellé 100m hatótávolságú infravető világít teljes sötétben. A 4.8-120mm átfogású zoom élességállítását 3D fókusztérkép segíti, amiben a már feltelepített kamerán térbeli vonalakat adunk meg, amiken végighaladva élességet állít a kamera, így létrehozva a környezet 3D fókusztérképét. A PTZ mozgások alkalmával az élességállítás ideje így számottevően rövidül.

Már nem elég, ha egy PTZ kamerával körbe tudunk nézni, a kamerák már felismerik, ha embert vagy járművet látnak, automatikus objektumkövetés, automatikus őrzés, interaktív területvédelem, csak néhány az elérhető funkciók közül. A folyamatos objektumkövetés mellett választhatjuk a VCA riasztásokra történő automatikus objektumkövetést is, azaz, ha egy területen embert lát a kamera, automatikusan rázoomol, a beállított ideig követi a mozgását, majd (spoofing megelőzése) visszatér az eredeti őrző pozícióba. Az automatikus őrzés aktiválásával elkerülhetjük, hogy számunkra érdektelen irányban felejtődjön a kamera, miután a kezelő elforgatta a azt egy más irányba (akár mobilapplikációból is). Ilyenkor a beállított idő eltelte után vagy preszetre ugrik, vagy kiválasztott őrjáratot indít automatikusan a kamera.

Kamerarendszereknél a kiváló képminőség mellett már riasztási és kereshetőségi projekt-igények is alapvetővé váltak. A kamerák számától független igény, hogy kilistázhassuk, adott területen, adott időszakban, mikor tartózkodott ember vagy jármű az egyes kamerák látóterében. Az IQ analitikai riasztások területeit/vonalait a kamera 3D térben tárolja, azaz forgással és zoomolással változik a terület helye és mérete. A riasztások automatikus objektumkövetésen kívül interaktív területvédelmet is kiválthatnak. Ilyenkor a riasztás hatására, általunk beállított időszakokban, a kamera audio kimenetén előre felvett hangfájlt játszik le. A hangfájlt mobilapplikációban is létrehozhatjuk.

A 4” méretű PTZ-6424IQ-X25S kamera a kisebb fizikai méret ellenére mindent tud, amit a „nagyok”, a fém kameraház IK10 vandálvédettségű, a kamerafej labdaszerű kialakítása megnehezíti a kamera nézési irányának távolról történő kikémlelését. Minden Videosec PTZ kamerához mellékelt alaptartozék az oldalfali konzol (hattyúnyak).

Raktárkészlet? A Videosec projekt-termékei nagy mennyiségben, készletről rendelhetőek.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek