A legújabb Uniview X-szériás NVR-ek


A legújabb Uniview X-szériás NVR-ek
Egy videomegfigyelő rendszer annyira jó, amekkora teljesítményre a rögzítő képes. A probléma az, hogy a high-end felsőkategóriás eszközök drágák és komplikált lehet a használatuk a felhasználók számára, miközben a belépő szintű NVR-ek általában nem is igazán biztonságosak, és nem is használhatjuk ki velük a hozzájuk csatlakoztatott kamerákban rejlő potenciált. Mi a megoldás?

Természetesen az Uniview X-szériás NVR-jei!

Felső kategóriás funkcionalitás egy letisztult, egyszerű megjelenésű költséghatékony kivitelű NVR-ben ami ugyanolyan felhasználó barát is, mint amennyire erőteljes. A felhasználók imádni fogják a grafikus interfész egyszerűségét, miközben semmit sem kell feláldozni a biztonság, a teljesítmény vagy a funkcionalitás oltárán.



Letisztult funkcionalitás

Az Uniview X- szériája igazán átfogó és versenyképes kínálatot biztosít ahhoz, hogy a legtöbb feladathoz találjon megfelelőt közöttük, akár 4, 8, 16 csatornás NVR-re van szüksége, integrált PoE switchel, vagy anélkül, biztos fog találni megfelelőt, olyan telepítéskhez, ahol szempont az egyszerűség, de széleskörű funkcionalitásra is szükség van. Az egyszerű és intuitív kezelőfelületnek és az integrált PoE-switch Plug'n'Play funkcionalitásának köszönhetően a profiktól a kezdő felhasználóig bárki könnyedén üzembe helyezheti a rendszert. A belső menüben nagyon könnyen és magától értetődően lehet navigálni, annak ellenére is, hogy az Uniview kamerák széleskörű funkcionalitása kihasználható már ezekkel a rögzítőkkel is.



Felbontások kezelése

Az X-szériás NVR-ek szíve az új M-Star chipset, ami olyan magas teljesítményt biztosít felbontás és dekódolási kapacitás tekintetében ezen rögzítők számára, ami teljesen egyedi az 1 SATA-s NVR-ek piacán. 4k felbontású videó rögzítésére és megjelenítésére is képes egyidejűleg H.264, H.265 és az Uniview egyedi fejlesztésű Ultra 265-ös kódolásával is. Egy 6TB merevlemezre 4K felbontással folyamatos rögzítés mellett 4 kamerával 54 napig tud felvétel keszíteni az U.265-ös ködolással.

Kiberbiztonság

Ellentétben a legtöbb a belépő szintű NVR-rel az Uniview X-szériaja az új M-Star chipsetnek köszönhetően teljesen NDAA-kompatibilis és emiatt akár amerikai kormányzati ingatlanokba is telepíthetők. Emiatt a tavalyi évben az amerikai piacon meg is indult egy erőteljes helyettesítési és átállási folyamat az Univew eszközök javára a másik két ismert kínai márkáról.

Az Uniview X-szériás NVR-jei már elérhetőek a CompMarket kínálatában!

Regisztráljon hozzánk és kérjen demo-eszközt IDE kattintva, hogy személyesen is kipróbálhassa az Uniview legújabb eszközeit.



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera