Elérhető az AirKey legfrissebb verziója


Elérhető az AirKey legfrissebb verziója
Az idén 103 éves, intelligens zármegoldásairól ismert német EVVA elérhetővé tette „beléptető” szoftverének legújabb verzióját.

A gyártó megállapítása szerint „egyszerű és jól szervezett” beléptetés- / hozzáférésirányítást biztosító AirKey lehetővé teszi a rendszer teljeskörű online felügyeletét, a hozzáférési jogosultságok („kulcsok”) okostelefonokhoz rendelését egyszerű SMS küldés révén, mely utóbbinak köszönhetően a hozzáférés (illetve annak megvonása) ott is lehetséges, ahol az Internet elérés nem megoldható / stabil. Az új verzió lehetővé teszi, hogy a felhasználó (az adminisztrátor támogatása nélkül is) kicserélje az AirKey-t futtató mobiltelefonját; az új eszköz első alkalmazását követően a régit automatikusan letiltja a rendszer. A GDPR előírásait szem előtt tartva, az új szoftver verzió csak abban az esetben enged betekintést az eseménynapló fájlokba, amennyiben az erre irányuló (admin. jogosultságú) igényt egy másik adminisztrátor – egy TAN (tranzakció azonosító szám) kiküldésével – megerősíti. A jogosultságfrissítő SMS-ek személyre szabhatóvá váltak annak érdekében, hogy ne akadjanak fenni a mobilszolgáltatók és/vagy a mobiltelefon SPAM-szűrőin. A frissített AirKey a recepciósok munkáját megkönnyítendő, biztosítja számukra (korlátozott jogosultságú admin.-ként), hogy pl. új felhasználót hozzanak létre a rendszerben. Végül, de nem utolsó sorban, az új verzió már biztosítja az adminisztrátorok számára, hogy a védett terület egyes pontjait érintően, a nagyobb biztonság érdekében, kikapcsolják a rádiós jelátvitelen alapuló beléptetési technológiákat – azaz, szükséges valamilyen aktív közreműködés a belépni szándékozó részéről.

Forrás: EVVA
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők