Ismét győzött a Cathexis


Ismét győzött a Cathexis
A 2022-es év is győzelmet hozott a Cathexis Technologies számára, mivel a Benchmark magazin – a vagyonvédelmi/biztonsági szektor „okos” megoldásait elismerő – Innovációs Díját ismételten elnyerte CathexisVision megoldása, a Video-menedzsment Szoftver (VMS) kategóriában.

A magazin megállapítása szerint, CathexisVision „szoftvercsomag” egy olyan innovatív, fejlett analitikai és egyéb kiemelkedő funkciókkal rendelkező, vezető IP CCTV kamera és egyéb biztonsági megoldásokkal (pl. beléptető- és riasztórendszerek) együttműködő, számos piaci szegmensben kiemelt hatékonysággal alkalmazható, megoldás, amelyet a fejlesztője napról-napra, proaktív módon az ügyfelei biztonsági és infrastruktúrájuk menedzselési igényeihez igazít. Mint azt a cég illetékese elmondta, megtisztelő számukra az elismerés, mely jelzi fejlesztési irányelveik helyességét és jelentős ösztönzőerőt képvisel.

Forrás: Cathexis
Tagek: VMS

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában
Olvasta már?
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában