DVC IX850F IP kaputelefon


DVC IX850F IP kaputelefon
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: DVC


Annak ellenére, hogy az IX850 kültéri IP kaputelefon egységre fogunk fókuszálni, egy kaputelefon eszközt lehetetlen önmagában értékelni. Ez igaz a DVC kaputelefon rendszerekre is, így szó lesz mind a kültéri és a beltéri egységekről, illetve a teljes rendszer jellemzőiről. A DVC kaputelefon termékcsalád számos kültéri és beltéri egységet is magában foglal.

Video kaputelefon rendszerről van szó, így az összes kültéri egységen megtalálható egy széles látószögű kamera, továbbá minden eszköz PoE-n keresztül kap tápfeszültséget. Hozzáférhető 1 lakásos verzióban (DVC IX610), moduláris verzióban, ahol igény szerint lehet az 1-től 4 lakásos panelt cserélni tasztatúrára, illetve arra is van lehetőség, hogy pl. Rfid olvasó panelt építsünk be a billentyűzet mellé (DVC IX821, további információkért keresse termékkatalógusunkat, ami elérhető regisztrált felhasználóink számára). Ezen kívül elérhető az IX850, ami érintőképernyős multiapartman kültéri egység. Ehhez a rendszerhez az IX471 beltéri monitort ajánljuk. Főbb jellemzői: 7 inch TFT touch screen, LAN port mellett egy WiFi adaptert is magában foglal, amit fel lehet használni IP kamerák megjelenítésére, továbbá mobil app felhő alapú csatlakoztatására is lehetőséget kínál.



Mióta IP rendszerek elérhetőek, csak abban az esetben ajánljuk a 2 vezetékes verziót, ha rendszer felújítás történik és a vezetékek már telepítve vannak. Az IP-s rendszerek hatalmas előnye, hogy sokkal flexibilisebbek, mivel csak azonos alhálózatra és PoE switchre kell csatlakoztatni az eszközöket. Egy rendszer akár 8000 beltéri és 32 kültéri egységet is magába foglalhat. Ezen adatok alapján már mindenkinek világos, hogy nagyobb épületkomplexumok lefedésére is ideális. Továbbá hatalmas előny, hogy IP kamerák streamjét is meg lehet hívni a beltéri monitorokra. A rendszer akár számítógépről is programozható egy telepítői alkalmazás segítségével. Ezen felül a VDP Connect mobil alkalmazás használatára is van lehetőség. QR kód leolvasásával hozzá lehet adni a beltéri egységet, így akár akkor is ki tudunk tekinteni a kültéri egységen keresztül, amikor nem vagyunk otthon.

Az IX850 kültéri egységnek egy hatalmas előnye van moduláris rokonához viszonyítva. Mivel egy 5 inch méretű, 480x800 pixel felbontású TFT érintőképernyőt építettek bele, emiatt az egész rendszer könnyen programozható innen a megfelelő telepítői menürendszeren keresztül. Rozsdamentes acélból készült szürke színű fedőlapja visszafogott, de modern külsőt kölcsönöz. Beépített 1 MP felbontású 170 fok látószögű fisheye kamerája IR ledeknek köszönhetően teljes mértékben használható éjjel is. Fent említett érintő képernyő 5 mm vastagságú edzett üveggel védett, de ez nem gátolja a kezelést. Ezen felül egy RFID olvasóval is fel van szerelve. Az olvasó mifare és 125 khz típusú proxikat tud leolvasni. IP65 védettségének köszönthetően bátran telepíthető kültérre, süllyesztve akár esővédő nélkül is. De természetesen esővédő keretet is lehet hozzá kapni igény szerint.

A fentieken kívül számos egyéb funkció is elérhető ezzel a rendszerrel, megfelelő eszközökkel akár kapuvezérléseket is lehet integrálni, virtuális felhasználót lehet létrehozni, ami közvetlen mobiltelefonra indítja a hívást és ez még csak a jéghegy csúcsa.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók