DVR integrált SSD-vel a Hikvision kínálatában


DVR integrált SSD-vel a Hikvision kínálatában
Érdekes technológiai megoldást „rejtő” digitális videorögzítő (DVR) családdal bővítette a KKV és otthoni szegmenseket célzó portfólióját a Hikvision.

A gyártó megállapítása szerint energiahatékony, könnyen használható, magas ellenállóképességű, kompakt kivitelű eDVR ugyanis integrált SSD (eSSD) tárolási technológiával érkezik a végfelhasználókhoz. Az SSD sajátosságainak megfelelően gyorsabb bootolási sebességű új család 45 százalékos energiamegtakarítást, az ún. „jelenet-adaptív bitráta technológiának” köszönhetően 25%-kal magasabb kódolási hatékonyságot ígér; mely utóbbi azt biztosítja, hogy mozgó objektumok esetén magasabb, állókép esetén alacsonyabb bitrátájú videoanyagot rögzítsen az eDVR. Az új rögzítőcsalád megkapta a cég Motion Detection 2.0 technológiáját mely lehetővé teszi emberek és járművek magas hatékonyságú detektálását (megkülönböztetését egyéb objektumoktól), valamint támogatja az erre épülő visszakereséseket. Kisméretű / kompakt formavilága széleskörű elhelyezhetőséget biztosít, mivel eSSD-vel működik, nem szükséges a vízszintes elhelyezéshez ragaszkodni, ezáltal hagyományos „testvéreinél” könnyebben rejthető.

Forrás: Hikvision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya