Hikvision IP kaputelefon


Hikvision IP kaputelefon
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A technika folyamatos fejlődéséből a kaputelefonok sem maradhatnak ki. Az új irány, amelyet a kaputelefonok hibátlanul képviselnek, általában az IP technológiára épül. Ennek köszönhetően ma már nem csak arról szólhat egy kaputelefon, hogy valaki becsönget, mi pedig a hívást kagylós beltérin fogadva beengedjük a vendéget.

A világ folyamatosan változik és a kaputelefonok is ugrásszerűen okosodnak. A kagylós beltéri készülékeket egyre inkább felváltják az LCD kijelzős beltéri állomások, illetve az IP technológiának köszönhetően a mobiltelefonos applikációk.

HIKVISION
A Hikvision már régóta úttörője az IP kaputelefon rendszereknek és a hozzájuk köthető rendszerintegrációs megoldásoknak. A DS-KIS602 néven ismert moduláris IP kaputelefon szett igen közkedvelt a HIKVISION-nél. Ennek a kültéri egysége a DS-KD8003-IME1, mely kameráját tekintve kiemelkedik a konkurensei közül, hiszen egy 180°-os fish eye lencse segítségével képes – horizontális viszonylatban – faltól falig értékelhető képet biztosítani. Tápellátása lehet 12 V DC, vagy POE, és akár két zárat is nyithatunk vele.


Komponensei között található még egy 7 colos érintőképernyős beltéri, a DS-KH6320-WTE1. A kijelző felbontása 1024 x 600, amivel akár 2 MP-es kamerák képét is meg tudjuk jeleníteni.

A moduláris kültéri egység mellé választhatjuk a DS-KD-TDM új sub modulját is.Ez az egység egyedül látja el három modul feladatát: helyettesíti a DS-KD-KP kódtasztatúrát, a DS-KD-M Mifare kártyaolvasó modult, és a DS-KD-DIS hívómodult is. Természetesen ez is a fő kaputelefon kültérihez csatlakozik RS-485-ön.A modul 4 colos kijelzője teljes mértékben érintőképernyős, rendelkezik IK8-as vandálvédelemmel és IP65-ös védelemmel is.

A Mifare kártyaolvasót a modul érintőképernyője mögé építették be. A kijelzőt használhatjuk információs célokkal saját képek megjelenítésére, de reklám felületnek sem utolsó. Intelligens mivolta ott is megmutatkozik, hogy a fő egységről (DS-KD8003IME1/2) mindent automatikusan szinkronizál, így alapértelmezetten jelennek meg a nyelvi beállítások és a felhasználókhoz tartozó név, kártyaszám és pin kód.

Végezetül szeretnénk bemutatni a Hikvision új kaputelefon-tervezőjét, a Hitools Designert, melynek segítségével lehetőségünk adódik a komplett rendszerünket megtervezni még a kivitelezés előtt.Itt a 2022 év végén megjelent kaputelefon kültéri eszközök közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt, akár az egyik legszebbet, a DS-KD9633-E6-et is, ami igazából egy két kamerás arcfelismerő tablet.A Power Biztonságtechnikai természetesen továbbra is lehetőséget nyújt az online, vagy a személyes konzultációra.
Minden témakörben tudunk előre egyeztetett időpontot biztosítani ügyfeleink számára.


Tagek: kaputelefon

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma
Olvasta már?
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma