Nincs áram, se Internet? Akkor Solarbox szett!

2.rész – Hogyan biztosíthatóak a tápellátási feltételek gyorsabban?

Nincs áram, se Internet? Akkor Solarbox szett!
A külterületi helyszínek tápellátási feltételeinek biztosítása igen hosszadalmas és időigényes folyamat lehet abban az esetben, ha áramszolgáltató által nyújtotta lehetőségeket veszünk igénybe.



Legyen szó építkezések, rendezvények vagy akár illegális szemétlerakó helyek megfigyeléséről, gyakran több hónapos időintervallumot fed le a teljesen kész, üzembe helyezett állapot elérése. De miért is tart ilyen sokáig a tápellátás feltételeinek biztosítása, és ami még ennél is fontosabb, van-e gyorsabb, egyszerűbb megoldás erre a problémára? A jó hír az, hogy van, de kezdjük csak az elején.

Egy áramszolgáltató esetében egy igen hosszú, körülményes folyamatról van szó. Az áram kiépítésének megtervezése akár 2 hétig is eltarthat és a szükséges engedélyek beszerzése legjobb esetben is legalább 4 hetet vehet igénybe. Még nem kezdődtek el a munkálatok, de eltelt 6 hét. Az áram kiépítése, a szerelési anyagok beszerzése és felszerelése, optimistán becsülve is még 4 hétig eltarthat. Mindezek mellett az áramdíj fizetése további végeláthatatlan kötelezettségeket ró a kivitelezőkre. Ebben az esetben megközelítőleg 10 hétig is eltarthat a tápellátás biztosítása.

A Solarbox szett esetében mindez akár 1 héten belül is biztosítható, hisz a kész megoldás vásárlása során már nincs szükség bonyolult tervezési és beszerzési folyamatokra. A szállítást követően csak egy egyszerű beüzemelési folyamatra van szükség, és a máris könnyen biztosítható a 12 vagy 48 Voltos, 16 Wattos fogyasztású rendszerek működése.

Amennyiben érdeklődik a GVHungária megoldásai iránt, hívja bizalommal a +36 1 205 35 27 –es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@gvhungaria.hu címre!
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera