IP kaputelefonok


IP kaputelefonok
A technika folyamatos fejlődéséből a kaputelefonok sem maradhatnak ki. Az új irány, amelyet a kaputelefonok hibátlanul képviselnek, általában az IP technológiára épül. Ennek köszönhetően ma már nem csak arról szólhat egy kaputelefon, hogy valaki becsönget, mi pedig a hívást kagylós beltérin fogadva beengedjük a vendéget.

A világ folyamatosan változik és a kaputelefonok is ugrásszerűen okosodnak. A kagylós beltéri készülékeket egyre inkább felváltják az LCD kijelzős beltéri állomások, illetve az IP technológiának köszönhetően a mobiltelefonos applikációk.

COMELIT
Olasz minőség minden ajtóhoz





A Power biztonságtechnikánál Comelit IP kaputelefon szett is elérhető 8561V néven.

A szettben kapott kültéri egység 4899M képes segédtápegység nélkül elektromos zárat üzemeltetni, ezen felül rendelkezik egy feszültségmentes kimenettel is.

A kültéri lehet egy-, kettő-, vagy négygombos, ugyanis a szett tartalmazza mind a három variációt.


A beltéri egység 6742W egy letisztult, elegáns, monitoros, kagyló nélküli készülék. Ez képes 2,4 GHz Wifi kapcsolatra, aminek a segítségével akár mobil applikációval is tudunk rá csatlakozni.

A rendszer bármikor bővíthető akár további 3 beltéri egységgel is, ezeket tetszés szerint konfigurálhatjuk a Comelit VIP manager szoftverével.

HIKVISION
Intelligens és biztonságos technológia




A Hikvision már régóta úttörője az IP kaputelefon rendszereknek és a hozzájuk köthető rendszerintegrációs megoldásoknak. A DS-KIS602 néven ismert moduláris IP kaputelefon szett igen közkedvelt a HIKVISION-nél. Ennek a kültéri egysége a DS-KD8003-IME1, mely kameráját tekintve kiemelkedik a konkurensei közül, hiszen egy 180°-os fish eye lencse segítségével képes - horizontális viszonylatban - faltól falig értékelhető képet biztosítani. Tápellátása lehet 12 V DC, vagy POE, és akár két zárat is nyithatunk vele.


Komponensei között található még egy 7 colos érintőképernyős beltéri, a DS-KH6320-WTE1.

A kijelző felbontása 1024 x 600, amivel akár 2 MP-es kamerák képét is meg tudjuk jeleníteni.

A moduláris kültéri egység mellé választhatjuk a DS-KD-TDM új sub modulját is.



Ez az egység egyedül látja el három modul feladatát: helyettesíti a DS-KD-KP kódtasztatúrát, a DS-KD-M Mifare kártyaolvasó modult, és a DS-KD-DIS hívómodult is. Természetesen ez is a fő kaputelefon kültérihez csatlakozik RS-485-ön.

A modul 4 colos kijelzője teljes mértékben érintőképernyős, rendelkezik IK8-as vandálvédelemmel és IP65-ös védelemmel is.




A Mifare kártyaolvasót a modul érintőképernyője mögé építették be. A kijelzőt használhatjuk információs célokkal saját képek megjelenítésére, de reklám felületnek sem utolsó. Intelligens mivolta ott is megmutatkozik, hogy a fő egységről (DS-KD8003IME1/2) mindent automatikusan szinkronizál, így alapértelmezetten jelennek meg a nyelvi beállítások és a felhasználókhoz tartozó név, kártyaszám és pin kód.

DAHUA
Biztonsági megoldás




A Dahua kaputelefonok között is találhatunk számunkra megfelelő IP kaputelefon szetteket. Ár-érték arányban az egyik legjobb választás a KTP02 .

Erre a kis kompakt szettre az újépítésű családi házak megbízható kaputelefon-rendszereként tekinthetünk.



Kültéri egysége, a VTO2111D-P-S2 beépített Mifare kártyaolvasóval rendelkezik, melynek segítségével a tulajdonosok kártyaolvastatással is tudnak ajtót nyitni. Kis méreteinek hála olyan helyekre is fel lehet szerelni, ahol mindössze 140 x 80 mm áll rendelkezésre.

A beltéri egysége, a VTH2421FB-P 7 colos érintőképernyővel rendelkezik. Mind a kültéri, mind a beltéri egység táplálása
12 V DC, vagy POE.


Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában