Megújult LEADER-3 szárnyaskapu mozgató motor a MASCO kínálatában


Megújult LEADER-3 szárnyaskapu mozgató motor a MASCO kínálatában
A MASCO Kft. kínálatában már elérhető a nagy népszerűségnek örvendő LEADER-3-as szárnyaskapu mozgató motor 2m-es kapuszárnyig, megújult külsővel, mely a New jelzést kapta.

. Lényeges különbség a régi és az új LEADER 3-as között a kinézet, sötétebb lett a festés színe és megváltozott a motorburkolat formája. Új kuplungkioldó szerkezetet kapott, amihez csak egyfajta sorszámozott kulcsból jár 2 db. A konzol szett kialakítása is megváltozott, ellenben kompatibilis a régi modellekével. A kábelkivezetést biztonságosabbá és felhasználó barátabbá tették a kivezetés áthelyezésével. A motor első (kapun lévő) felfogatása könnyen telepíthető, és könnyen eltávolítható, csak a stiftet felülről be kell helyezni a furatba, viszont alulról egy apró furaton keresztül akár egy vékony eszköz (lehet az csavarhúzó is) használatával felfelé kivehető. A motor legtöbb alkatrésze megegyezik a régi változatéval, ezáltal az alkatrész utánpótlás is biztosított.

Az új 3-as motor darabonként és szettben is elérhető IDE kattintva


Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hikvision DS-KD7003EY-IME2 kaputelefon
Olvasta már?
Hikvision DS-KD7003EY-IME2 kaputelefon