Ajax PRO Destkop 3.4: karbantartási jelentések


Ajax PRO Destkop 3.4: karbantartási jelentések
Az Ajax PRO Destkop nevű alkalmazás Windows-ra és macOS-re fejlesztett asztali applikáció. Ez a program egy új funkcióval bővült a 3.4 frissítés során. Mostantól egyszerűen, pár kattintás segítségével lehet karbantartási jelentéseket készíteni. Ez annyit jelent, hogy egy karbantartás vagy telepítés után az app segítségével ki lehet nyomtatni egy PDF fájlt, amiben benne van az egész rendszer jelenlegi állapota. Ez megkönnyíti és felgyorsítja az ügyfél tájékoztatását.

Hogyan is működik ez? A funkció alapértelmezetten ki van kapcsolva, de a cégtulajdonos be tudja kapcsolni. Külön menüpontban lehet megadni a munkakör csoportoknak a hozzáférést a szerviz jelentésekhez. Mininum 2 típusú alkalmazottnak meg kell adni a jogokat ahhoz, hogy a funkció működjön, a tulajdonost beleértve. Ha ezzel a beállítással megvagyunk, bármelyik hozzáadott rendszerről lehet jelentést készíteni. Akár több hubot is ki lehet egyszerre választani, sőt egy .csv fájl segítségével is ki tudjuk választani a megfelelő rendszereket.

Miután ki lettek választva az objektumok, egy kattintással el lehet készíteni a róluk szóló jelentést, majd még egy kattintással le lehet tölteni azt. A jelentés tartalmazza a hub állapotát részleteire lebontva, az érzékelők, szirénák és kezelők állapotát, valamint az utolsó 50 eseményt kilistázza. Az asztali alkalmazásról a következő honlapon lehet részletesen tájékozódni és letölteni azt: IDE kattintva

Ez úton is mindenkinek kellemes és kényelmes riasztó telepítést kíván az Alarm automatika.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései