Intelligens duál kamerák az Axis kínálatában


Intelligens duál kamerák az Axis kínálatában
Az Axis Communications két duál képalkotóval rendelkező, integrált infravörös sugárzóval és mesterséges intelligencia (MI) analitikai funkcionalitással rendelkező IP CCTV kamerával bővíti kínálatát.

A 360°-os IR megvilágítást biztosító, egyidejűleg 2x2 2x5MP-es videoanyag „előállítására” képes AXIS P4705-PLVE és AXIS P4707-PLVE optikái – melyek közül az egyik 2.5x-ös ZOOM funkcióval rendelkezik – egymástó függetlenül, jelentős szabadsági fok mellett pozícionálhatók. Az Axis ARPTEC-8 „motorján” futó, mélytanuló jelfeldolgozó egységgel (DLPU) rendelkező új kamerák még azelőtt képesek intelligens módon feldolgozni a „begyűjtött” adatokat, mielőtt azok a hálózat felé továbbításra kerülnének. Az AXIS Object Analytics funkciónak köszönhetően az új eszközök képesek detektálni ás osztályozni az emberi alakokat, különböző járműfajtákat. A 2022 4. negyedévében piacra kerülő új kamerák megkapták a cég Lightfinder és Forensic WDR technológiáit is.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől