Uniview IPC9312LFW-AF28-2X4 Dual-Lens PTZ kamera


Uniview IPC9312LFW-AF28-2X4 Dual-Lens PTZ kamera
Hamarosan elérhető a CompMarket Hungary Zrt. kínálatában az újonnan bevezetett kétlencsés IPC9312LFW-AF28-2X4 PTZ kamera, ami a plusz kameramodul hozzáadásával megváltoztatja a hagyományos PTZ kamera kialakítását.

A felső modul, egy 2,8 mm-es optikájú fix modul az általános kép rögzítéséért felelős, míg az alsó modul egy 4x zoomos 2,8-12mm-es, 345°-ban elforgatható objektív a kép részleteinek rögzítéséért. A felső modul által biztosított szélesebb megfigyelési terület mellett az alsó modullal több részletet lehet rögzíteni. Ha például egy lehetséges célpontot észlelünk a képen, a PTZ modul automatikusan követi és nagyítja a képet, hogy láthassuk a részleteket. Ugyanakkor a fix objektív képes a nyugalmi területet is figyelni, hogy az általános széles látószögű információk megmaradjanak.



Hang és megvilágítás

A beépített két mikrofon a fix lencse két oldalán van elhelyezve, hogy különböző irányokból érkező hangot fogadjon, így elérve a térhatást a hangban, alapvetően jobb hangzást biztosítva a visszanézéskor.

Két különböző megvilágítás, hang és fényjelzés. Az infravörös fény mellett meleg fehér fényt is kibocsáthat a kamera, hogy éjszaka tisztább képet tudjon rögzíteni. Ugyanakkor a meleg fény az intelligens behatolás megelőzéshez (Smart Intrusion Prevention) is kapcsolódik. Ha egy célpont belépését észleli a területre, a meleg fény is villogni fog, hogy elriassza a gyanús elemeket.

Az Uniview új IPC9312LFW-AF28-2X4 Dual-Lens PTZ kamera a jobb hang- és képminőség miatt, az átfogóbb intelligens funkciók alkalmazásával jobb megfigyelést képes biztosítani az utcákon, bankokban és egyéb kiemelt helyszíneken.



További információkért keresse biztonságtechnikai munkatársainkat a biztonsagtechnika@compmarket.hu e-mail címen.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon