Uniview LightHunter kamerák

a CompMarket kínálatában

Uniview LightHunter kamerák
Forgalmazó: CompMarket Hungary Zrt.
Gyártó: Uniview Technologies Co.,Ltd


A videómegfigyelés fő célja, hogy tisztán lássuk a megfigyelt területet bárhol és bármikor így a kameráknak képesnek kell lenniük arra, hogy nagy felbontású és akár színes képeket nyújtsanak gyenge fényviszonyok mellett. Erre kínál megoldást az Uniview a LightHunter kamerákkal.

A LightHunter technológia jelentősen javítja a kép fényerejét az F1.2 rekesznyílás kialakítással és a BSI (hátulról megvilágított) érzékelővel. A speciálisan tervezett nagyméretű érzékelőkkel az IP kamerák nagyobb fényérzékenységgel rendelkeznek, és magas SNR-rel (jel-zaj arány) rendelkeznek. Az UNV új generációs algoritmusa (U-ISP) számos előnnyel rendelkezik, például csökkenti az elmosódást és a zajt és növeli az élességet. Mindezek az előnyök javítják a képek élességét és fényerejét.

Népszerű LightHunter kamerák a CompMarket kínálatában a teljesség igénye nélkül:

2MP-es Uniview IPC3612SB-ADF28/40KM-I0 és 4MP-es Uniview IPC3614SB-ADF28/40KM-I0 turret dómkamerák fix 2,8mm-es és 4mm-es objektívvel és mikrofonnal:2MP-es Uniview IPC2122SB-ADF28/40KM-I0 és 4MP-es Uniview IPC2124SB-ADF28/40KM-I0 csőkamerák fix 2,8mm-es és 4mm-es objektívvel és mikrofonnal:További LightHunter kamerákért látogasson el weboldalunkra és jelentkezzen be: www.compmarket.hu

Ha még nem regisztrált partnerünk, akkor regisztráljon IDE kattintva

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában