Nincs áram, sem Internet? Akkor Solarbox szett!

1.rész - Hogyan redukálhatóak le a tápellátási feltételek?

Nincs áram, sem Internet? Akkor Solarbox szett!
Számos külterületi helyszínen, ahol nincs áram, sok fejtörést okozhat a kivitelezőknek, szervezőknek a tápellátás biztosítása, ebből adódóan pedig a megfigyelni kívánt területek felügyelete.

Induljunk ki egy olyan alapesetből, amikor több kilométeres távolságban nincs kiépítve az áram és vezetékes Internet sincs. Vajon milyen intézkedéseket kell eszközölnünk ahhoz, hogy biztosítva legyenek a tápellátás elengedhetetlen feltételei?

A tápellátás feltételeinek biztosítása

Ha egy áramszolgáltató által kívánjuk biztosítani az áramforrást, hosszadalmas teendők sorának nézünk elébe. A tervezéstől kezdve az engedélyek időigényes beszerzésén át, az áram kiépítés folyamatai, a szerelési anyagok beszerzése és felszerelése, valamint ezek megszervezése, mind-mind sok feladatot ró a kivitelezőkre, a további áramdíjból adódó kötelezettségekről nem is beszélve. Van ennél egyszerűbb megoldás? Igen!

A GVHungária által kifejlesztett Solarbox szett segítségével mindezen tervezői, szervezői folyamatok időigényes terheit leveszi az ügyfelek válláról. A szigetüzemű megoldásnak köszönhetően könnyen biztosítható a 12 vagy 48 Voltos, 16 Wattos fogyasztású rendszerek működése. A komplex megoldásnak köszönhetően, könnyen, gyorsan és egyszerűen megoldhatóak a tápellátási problémák.Amennyiben érdeklődik a GVHungária megoldásai iránt, hívja bizalommal a +36 1 205 35 27 –es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@gvhungaria.hu címre!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya