A MotionCam és MotionCam Outdoor érzékelők, melyek támogatják a Photo on Demand funkciót


A MotionCam és MotionCam Outdoor érzékelők, melyek támogatják a Photo on Demand funkciót
A MotionCam (PhOD) Jeweller és a MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller az Ajax mozgásérzékelők sorát bővíti a riasztások vizuális ellenőrzésére szolgáló fotókamerával.

Ez a két új érzékelőmodell a riasztáson alapuló fényképek mellett a felhasználó kérésére vagy a rendszer bármely más eszközének riasztása esetén is készíthet fényképeket. A PhOD érzékelők külön megvásárolhatók, és a csomagoláson, valamint az Ajax alkalmazásokon speciális jelöléssel vannak ellátva.

Az Ajax-felhasználók mostantól a biztonsági rendszerben frissített adatvédelmi beállításokkal korlátozhatják a vizuális adatokhoz való hozzáférést. Az új Adatvédelem menü lehetővé teszi annak beállítását, hogy a felhasználók pontosan mikor kérhetnek fényképeket (a rendszer élesítésekor vagy bármelyik pillanatban), és meghatározhatja, hogy kik kérhetnek ilyen kérést, nézhetnek fényképeket vagy nézhetnek streameket a beépített megfigyelő kamerákról.

Az új adatvédelmi beállítások a frissített Ajax-alkalmazásokkal és az OS Malevich 2.13-as verziójával érhetők el. A MotionCam (PhOD) Jeweller és a MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller érzékelők már megrendelhetőek.

A Photo on Demand funkció professzionális megközelítése

A Photo on Demand funkció nemcsak abban segít a végfelhasználónak, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e egy létesítményben, hanem széleskörű szakmai használatra is tervezték. Az új érzékelők lehetővé teszik, hogy a megbízható PRO fiókok fényképeket készítsenek a riasztások ellenőrzéséhez és a felügyeleti célú események ellenőrzéséhez, illetve a kamera telepítés közbeni konfigurálásához.

Fotó forgatókönyv szerint a rendszer egyéb riasztásainak megerősítésére



Az OS Malevich 2.13.1 frissítéssel a PhOD érzékelők fényképeket készíthetnek, amikor más rendszereszközök, például tűzérzékelők, szivárgásérzékelők, nyitásérzékelők működésbe lépnek, valamint amikor a pánikgombot megnyomják. A forgatókönyv néhány kattintással történő létrehozásával a felhasználók és a biztonsági cégek fotós visszaigazolásokat kaphatnak a PhOD érzékelő közelében vagy látómezejében lévő érzékelők riasztásairól.

Tovább a teljes cikkre
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől