Risco ( Rokonet ) áremelés, megszűnő termékek


Risco ( Rokonet ) áremelés, megszűnő termékek
Az LDSZ Kft, a Risco Group ( korábban Rokonet ) hazai forgalmazójaként tájékoztatja partnereit, hogy a cég november 1-től 10 %-kal emelte az árait.

Megszűnt a 8,6 méter magasba telepíthető, 360°-ban 22 méter átmérőt látó ipari infra+radar LUNAR Industrial érzékelő távirányítójának, a Zodiac PIR és QUAD, a Digi-Sense DT és DT PET, valamint a 10 méteres iWISE DT AM gyártása is. A test hő kibocsátás eltakarása elleni védelemmel és Green Line technológiával ( a riasztó kikapcsolt állapotában nem sugároz a mikrohullámú érzékelő egység ) ellátott iWISE DT érzékelő családból már csak a letakarás védelemmel rendelkező 15 és 25 méteres változatot lehet rendelni.

A 2 db PIR, 2 db Mikrohullámú érzékelő egységet tartalmazó kültéri professzionális mozgásérzékelő, a WatchOUT DT-hez már nem gyártják az oszlopra szereléshez szükséges adaptert – utolsó néhány darab van már csak a raktárban.

További infó:
Szabó Péter
szabo.peter@ldsz.hu
főmérnök

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Reyee / Ruijie CCTV megoldások
Olvasta már?
Reyee / Ruijie CCTV megoldások