Fehér fényű Videosec IQ kamerák


Fehér fényű Videosec IQ kamerák
A melegfehér fényű LED fényforrás egyaránt elérhető az alapvető IQ analitikás és teljes értékű IQ analitikás kamerák között is. PoE-ról táplált kamerák immár reflektorokat is helyettesítenek, sokkal alacsonyabb fogyasztás mellett, miközben éjjel-nappal színes felvétel készítenek.

A Videosec fehér fényű kamerái három csoportba oszthatóak. A kameranév W betűje jelöli a melegfehér LED diódák jelenlétét. LSA-WAL, IQ-SWAL és IQ-SWX, ahogy a kamerák típusjelzésében szerepel. A WAL jelölésű kamerák egyaránt tartalmaznak infravörös diódát is, mi választhatjuk ki, mikor működjön színesben és mikor fekete-fehérben a kamera, amikor úgy érzékeli, hogy nincs elegendő fény. Az SWX jelű kamerák csak fehér LEDekkel rendelkeznek, éjjel-nappal színes felvételeket készítenek.

A legegyszerűbb fehér fényű Starlight kamerák az IPD-3612LSA-28WAL dómkamera és IPW-2122LSA-28WAL csőkamera, illetve a 4 megapixel felbontású IPW-2124LSA-28WAL kamera.
  • 2 és 4 megapixel felbontású Starlight szenzor
  • 2.8mm nagylátószögű objektív
  • 4+4 VCA területre behatolási és vonalátlépési riasztás emberalak felismerése alapján
  • beépített hangszóró és mikrofon, a kétirányú hangátvitel duplex, tehát egyszerre, mindkét irányban történik
  • mikroSD kártyahely
  • az infravörös LED mellett két melegfehér fényű LED: A képi beállítások között létrehozhatunk egy éjszakára infravörös és egy éjszakára fehér fényű profilt, ezekhez megadhatjuk, hogy melyik mikor aktív. A fehér fény erejét a kamera automatikusan szabályozza. Legegyszerűbben ugyanakkor mobilapplikásióból, a kamera képi beállításai között válthatunk az éjszakai fehér fény és infravörös fény között.

    Teljes értékű IQ analitikával és fehér fénnyel választhatjuk az IPD-3615IQ-28SWAL dómkamerát, a 4K (8MP) felbontású IPW-2128IQ-28WAL csőkamerát, és a PTZ-675IQ-X4SWAL PTZ kamerát.
    Éjszaka, VCA riasztás hatására automatikusan bekapcsolható a kamerák fehér fénye, így a riasztásról mindig színes felvétel készül, még a meglepett behatoló arcáról is. A riasztáskor bekapcsoló fehér fény beállításairól bemutatóvideó található a Videosec YouTube csatornáján.
    Az interaktív területvédelem lehetővé teszi, hogy riasztáskor a kamera egy előre rögzített hangfájlt lejátszon a beépített hangszóróján. Ezt a hangfájlt a Guard Viewer mobilapplikációban is elkészíthetjük.

    Super Starlight kamerák 5MP és 8MP (szintén 30fps max) felbontással, f/1.0 fényerejű objektívvel, 0.001 lux érzékenységgel, teljes értékű IQ analitikai riasztásokkal, riasztási relékimenettel és bemenettel, audióval felvértezve, ezek az IPW-2225IQ-40SWX és az IPW-2228IQ-40SWXA.

    Fehér fényű kamerák alkalmazásával mind gyárudvarok, lerakatok, ipartelepek, mind magánházak környezetét tudjuk fehér fénnyel kivilágítani, reflektorok alkalmazásához képest nagyságrendekkel kisebb energiaszükséglettel. A fehér fény bekapcsolása az automatikus vezérlés mellett történhet a riasztási bemenetről is, így távvezérelhető világítást tudunk létrehozni.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
    Olvasta már?
    Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision