Videosec SMStewart Smart Home Stewart - Home Assistant IoT Lokális Vezérlő és Átjáró


Videosec SMStewart Smart Home Stewart - Home Assistant IoT Lokális Vezérlő és Átjáró
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Ha minden kívánságot, amit egy okosotthonnál felmerülhet egy eszközzel szeretnénk megoldani, akkor nem kérdés, hogy mit kell választanunk. A Videosec SMStewart teljesen független az internetkapcsolatunktól, beépített Zigbee vezérlővel rendelkezik, kamerákkal, riasztókkal és több mint 2000 más rendszerrel is integrálható, és mindegyik eszköz rajta keresztül lokálisan automatizálható is.

A legtöbb WiFi okosotthon rendszer leggyengébb pontja az esetleges internet kapcsolat megszűnése. Mivel az SMStewart ugyanazon a helyi hálózaton tartózkodik, mint a Tuya WiFi eszközök az automatizálások zavartalanul működnek még ha az internet kapcsolat meg is szűnik.

Zigbee eszközök esetén semmilyen további hub-ra nincs szükség mert azok direkt kapcsolatot létesítenek az SMStewarttal. A rendszer rendelkezik kapcsolódáshoz szükséges modullal. A Videosec Zigbee termékeken felül pedig több mint 2500 más Zigbee eszközzel is kompatibilis.

A Stewart mindezek mellet képes a kamerák adatainak feldolgozására ONVIF vagy RTSP protokoll segítségével, amely minden Videosec IP kamerában megtalálható. A rendszer ennek köszönhetően a Tuya eszközök állapota alapján képes a kamerákkal is automatizálásokat végezni.

SIA protokollon keresztül a rendszer egy modern riasztó állapotának követésére is felhasználható. Mivel a kommunikáció egyirányú (riasztótól a Stewart felé) így a riasztó működését nem befolyásolja, viszont a kinyert adatok segítségével képes pl. a Tuya termosztátok alacsony hőmérsékletre kapcsolására vagy a Zigbee nyitásérzékelők ellenőrzésére riasztó élesítéskor.

A Home Assistant automatizálások rendkívül rugalmasak tudnak lenni, hiszen több eszközcsaládot és rendszert is képesek magukba foglalni. Például egy AJAX riasztórendszer állapotával tudjuk befolyásolni egy Tuya eszköz működését.

A felsoroltakon felül pedig több mint 2000 más rendszerrel (autók, napelemes inverterek, tévék stb.) integrálható. Ezt annak köszönheti, hogy egy módosított Home Assistant rendszeren fut. Ez a rendszer egy nyílt forráskódú otthonvezérlő platform, ami bármilyen eszközről vagy akár csak egy webböngészőből is használható. Nyílt forráskódjának köszönhetően könnyedén hozzáadhatók harmadik féltől származó okos rendszerek, valamint mivel több mint 2900 fejlesztő dolgozik rajta magas biztonságot is biztosít.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát
eurotech@videosec.com
Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka