A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek

1.rész – Digitális őr, mint emberi erőforrás

A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek
Az élőerős szolgálatok ad hoc jellegű biztosítása sokszor lehetetlen vállalkozásnak bizonyul egy rendezvényen, építkezésen vagy bármilyen hirtelen adódó sürgős esetben. A GVHungáriánál egyedülálló megfigyelőrendszereket fejlesztettek ki, a gyors és sürgős külterületi megfigyelések biztosítására, támogatására.Ki is az a digitális őr?
A “Mobil napelemes kamera állomás” egy utánfutóra tervezett megfigyelőrendszer, mely napenergiát használva, áram és vezetékes Internet forrás nélkül látja el ugyanazokat az őrző védő feladatokat, mint egy biztonsági őr. A mobilinternettel ellátott, megújuló energiaforráson alapuló rendszer segítségével teljesen megvalósulhat a szigetüzemű működés.

Mit tud pontosan?
A beépített VCA analitikának köszönhetően a kamera állomás észleli és felismeri a mozgó objektumokat, illetve azok típusát (ember, jármű, kerékpár, motorkerékpár). A megfigyelt területre való behatolás esetén előre beállított hang- és fényjelzést ad le, valamint riasztást küld a központi rendszernek. A 4G-s mobilinternet segítségével lehetőség van az élőkép továbbítására, a beépített NVR rögzítőnek köszönhetően pedig képet és hangot rögzít SD kártyára. A kamera állomás remek támogatást nyújthat az élőerős őrzések biztosításához, sőt, akár egy biztonsági őr is helyettesíthető vele. Segítségével könnyen kiküszöbölhetőek az emberi mulasztásokból adódó tévesztések, mint pl a kialvatlanság, a figyelmetlenség, a leterheltség, melyek sajnos egy 0-24 órás őrzés során sajnos nagyobb eséllyel előfordulhatnak.

Amennyiben érdeklődik a GVHungária megoldásai iránt, hívja bizalommal a +36 1 205 35 27 –es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@gvhungaria.hu címre!
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája