Uniview 4MP-es ColorHunter kamerák


Uniview 4MP-es ColorHunter kamerák
A CompMarket kínálatában már elérhetőek az Uniview népszerű belépő szintű ColorHunter 4MP-es cső és turret dóm kamerái.

Színes éjszaki felvételek már 4MP-ben a belépő kamerák szintjén is? Igen! Az Uniview Easystar költséghatékony termékcsaládja újjab kamerákkal bővült. Mostantól megvásárolhatók a népszerű 2MP-es változatok mellett a 4MP-es (2.8mm/4mm) felbontású ColorHunter kamerák is.Tekintsük át az Uniview ColorHunter kamerák előnyeit:

24/7 színes megfigyelés a technológiai innovációknak köszönhetően

Az UNV ColorHunter kamera legfontosabb képessége, hogy rendkívül gyenge fényviszonyok között is színes részleteket rögzítsen a fejlesztéseknek köszönhetően:
 • Szuper nagy rekesznyílás
 • Progresszív BSI érzékelő
 • Fehér meleg fénnyel világító LED-ek

 • Szuper nagy rekesznyílás
  A ColorHunter objektív F1.0 szuper nagy rekesszel van felszerelve, amely több fényt enged be, így jelentősen javítja a kép fényerejét. Laboratóriumi adatok szerint az F1.0 szuper nagy rekesz az F2.0 rekeszhez képest 4-szer több fényt gyűjt össze.  Progresszív BSI érzékelő
  A ColorHunter kamera a legújabb BSI érzékelővel van felszerelve, amely a lehető legnagyobb mértékben képes befogadni a lencséből érkező fényt, ami jelentősen javítja az érzékenységet.

  A BSI (Back-side illuminated) hátsó megvilágítású érzékelő a digitális képérzékelők egy olyan típusa, amely a képalkotó elemek újszerű elrendezését használja a befogott fény mennyiségének növelése és ezáltal a gyenge megvilágítású teljesítmény javítása érdekében.  Fehér fénnyel világító LED-ek
  A meleg, fehér fényű LED-ek garantálják az alacsonyabb fényszennyezést és megőrzik a valódi színeket gyenge fényviszonyok között is. Ezenkívül a LED-ek fénye a sötétben is hatékonyan visszatarthatják a potenciális elkövetőket.

  A 4MP-es Uniview Colorhunter kamerák megtalálhatók a weboldalunkon: www.compmarket.hu

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
  Olvasta már?
  Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája