64 csatornás NVR az IDIS kínálatában


64 csatornás NVR az IDIS kínálatában
Az amerikai (USA) technológiai korlátozásokat megfogalmazó törvény (NDAA) előírásainak megfelelő 64 csatornás hálózati videorögzítővel bővült a dél-koreai IDIS portfoliója.

A 4K-s képanyag rögzítésérre és visszajátszására képes DR-8564. Az IDIS csatornánként 30 kép/s (és 8.4 Mbps – szintén csatornánkénti) rögzítési képességgel és RAID 1/5/10 funkciókkal és a hálózati terhelést / tárhelyigényt csökkentő intelligens tömörítési eljárással felvértezett új NVR-e megkapta a gyártó DirectIP® és FEN (For Every Network) technológiáit, biztosítandó az egyszerű (plug-and-play) telepíthetőséget, a gyors (egy kattintásos) történő konfiguráció előnyeit. Tekintette a DR-8564 ONVIF megfelelőségére, IP CCTV kamerák széles körével képes problémamentesen együttműködni – a gyártó megállapítása szerint. Ami a kiberbiztonságot illeti az új NVR ötvözi a TLS előnyeit az IDIS saját protokolljaival, „plug-and-play” kölcsönös eszköz- és kétfaktoros hitelesítéssel. Ehhez társul az IDIS iBank – egy speciális adatbázis-struktúra – és a rögzített képanyag sértetlenségét és bizonyítékerejűségét garantáló Chained Fingerprint technológia.

Forrás: IDIS

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
MAGNETIC beléptető rendszerek
Olvasta már?
MAGNETIC beléptető rendszerek